Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Naród Legnicki Sevilla Mexico
343 dla att Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 25.7
good Schieten average
average Passen weak
average Verdedigen weak


6e minuut.
Znaczko verovert de bal door een tackle van achteren. Znaczko speelt de bal door. Ceplo probeert naar een medespeler te passen. Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Alszer geeft een hoge lob. Mrzygłód kopt de bal weg. Webber is nu in balbezit. Webber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Sevilla Mexico 0:1

10e minuut.
Znaczko speelt de bal door. Gqosha probeert naar een medespeler te passen. Jalle probeert naar een medespeler te passen. Serra rent richting de bal. Serra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Znaczko met een sublieme pass. Jalle met een sublieme pass. Sinagov heeft problemen om de bal te vangen. Sinagov schiet op doel. Żuchowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Naród Legnicki - Sevilla Mexico 1:1

15e minuut.
Odolański geeft een hoge lob. Jalle controleert de bal met de borst. Jalle passt de bal met de wreef. Serra rent richting de bal. Serra geeft de bal voor. Żuchowski bokst de bal weg.

26e minuut.
Znaczko kopt de bal weg. Jalle rent richting de bal. Odolański is nu in balbezit. Jalle verovert de bal door een tackle van achteren. Jalle geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Jalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalle passt de bal zonder na te denken. Sinagov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos rent richting de bal. Dos Santos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Naporowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ceplo met de inworp. Znaczko rent richting de bal. Znaczko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mierzwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko onderschept slim de pass. Znaczko passt de bal met de wreef. Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos draait met de bal, schiet en ... Żuchowski bokst de bal weg.

40e minuut.
Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Serra. Serra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 30%, Sevilla Mexico 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Naród Legnicki - Sevilla Mexico 1:1

50e minuut.
Mierzwiński met een sublieme pass. Inworp. Samir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jalle geeft een lange en hoge pass. Dos Santos maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Miauczyński rent richting de bal. Gracés verovert de bal door een tackle van achteren. Gracés speelt de bal door. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Naporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko verovert de bal door een tackle van achteren. Znaczko speelt de bal door. Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Jalle geeft de bal voor. Leśny heeft problemen om de bal te vangen. Sinagov speelt de bal door. Serra rent richting de bal. Serra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Mierzwiński onderschept slim de pass. Znaczko verovert de bal door een tackle van achteren. Znaczko met een sublieme pass. Serra rent richting de bal. Serra schiet op doel. Żuchowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Inworp. bin Mohd Zainu komt het veld opgelopen. Piñera komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Znaczko speelt de bal door. bin Mohd Zainu is nu in balbezit. bin Mohd Zainu passt de bal met de wreef. Piñera rent richting de bal. Piñera schiet op doel. Żuchowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Mierzwiński rent richting de bal. Mierzwiński geeft een hoge lob. Webber is nu in balbezit. Webber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Sevilla Mexico 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 29%, Sevilla Mexico 71%.
FC Naród Legnicki - Sevilla Mexico 1:2