Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WernblooM brothers FC OLLS
7-8 Tactiek Sleep
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 28.6
very good Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen weak


2e minuut.
Tiapkin trapt de bal weg van het doel. Ryzhov kopt de bal weg. Gorelov rent richting de bal. Gorelov haalt uit met een fantastische trap. Belanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - FC OLLS 1:0

3e minuut.
Prudnikov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balagurov met de inworp. Ryzhov geeft een lange en hoge pass. Sukristov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vsuev met een sublieme pass. Shvernik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parshin. Parshin krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Prudnikov geeft een lange en hoge pass. Nigmatullin kopt de bal weg. Ryzhov rent richting de bal. Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov draait met de bal, schiet en ... Belanov bokst de bal weg.

16e minuut.
Ryzhov is nu in balbezit. Speranskij is nu in balbezit. Ryzhov verovert de bal door een tackle van achteren. Ryzhov geeft een lange en hoge pass. Gorelov krijgt zijn hoofd ertegen. Belanov bokst de bal weg.

29e minuut.
Abramuk passt de bal met de wreef. Inworp. Parshin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sukristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukristov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gorelov is nu in balbezit. Gorelov geeft de bal voor. Sukristov is nu in balbezit. Sukristov schiet op doel. Belanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WernblooM brothers 38%, FC OLLS 62%.
WernblooM brothers - FC OLLS 1:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tatarchuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vsuev speelt de bal door. Sukristov is nu in balbezit. Sukristov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Gorelov kopt de bal weg. Korotkov heeft problemen om de bal te vangen. Sukristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukristov haalt uit met een fantastische trap. Belanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - FC OLLS 2:0

79e minuut.
Troisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Troisio geeft de bal voor. Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov haalt uit met een fantastische trap. Belanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - FC OLLS 3:0

84e minuut.
Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belanov met een sublieme pass. Troisio kopt de bal weg. Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klimov geeft de bal voor. Grześkowiak is nu in balbezit. Grześkowiak geeft een lange en hoge pass. Gorelov is nu in balbezit. Gorelov draait met de bal, schiet en ... Belanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WernblooM brothers 37%, FC OLLS 63%.
WernblooM brothers - FC OLLS 3:0