Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WernblooM brothers Труд Воронеж
7-8 Tactiek верн1цтр
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
60.7 gemiddelde waardering 62.5
formidable Schieten formidable
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Saraoja verovert de bal door een tackle van achteren. Saraoja probeert naar een medespeler te passen. Tkachenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Márquez draait met de bal, schiet en ... Tiapkin bokst de bal weg.

10e minuut.
Popovich geeft een lange en hoge pass. Vahabov kopt de bal weg. Zadachin heeft problemen om de bal te vangen. Márquez is nu in balbezit. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Vahabov kopt de bal weg. Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. Vries speelt de bal door. Vahabov rent richting de bal. Vahabov draait met de bal, schiet en ... Tiapkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 0:1

17e minuut.
Parshin passt de bal zonder na te denken. Daar is Gómez Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troisio begaat een overtreding. Troisio krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Isaev probeert naar een medespeler te passen. Gorelov is nu in balbezit. Met opzet legt Gómez Parra zijn tegenspeler op de grond. Gómez Parra krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Szafirski kopt de bal weg. Saraoja is nu in balbezit. Saraoja passt de bal in één keer door. Vahabov rent richting de bal. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 0:2

36e minuut.
Kopaev onderschept slim de pass. Isaev is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kopaev ... Strafschop! Isaev raakt geblesseerd tijdens het duel. Ryzhov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Gissing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gorelov rent richting de bal. Gorelov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 1:2

39e minuut.
Parshin passt de bal met de wreef. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pimenov krijgt een gele kaart. Nekrasov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ryzhov neemt zijn aanloop. Gissing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WernblooM brothers 54%, Труд Воронеж 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WernblooM brothers - Труд Воронеж 2:2

51e minuut.
Ryzhov kopt de bal weg. Klungelig pakt Kopaev de bal. Isaev rent richting de bal. Isaev geeft een hoge lob. Nekrasov krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Parshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Parshin passt de bal met de wreef. Ryzhov rent richting de bal. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ryzhov is nu in balbezit. Ryzhov passt de bal met de wreef. Isaev is nu in balbezit. Isaev geeft een hoge lob. Nekrasov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ryzhov is nu in balbezit. Troisio rent richting de bal. Popovich begaat een overtreding. Popovich krijgt een gele kaart. Troisio raakt geblesseerd tijdens het duel. Troisio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Isaev rent richting de bal. Isaev geeft de bal voor. Nekrasov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tatarchuk is nu in balbezit. Saraoja verovert de bal door een tackle van achteren. Saraoja probeert naar een medespeler te passen. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez schiet op doel. Tiapkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Nigmatullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigmatullin geeft een hoge lob. Isaev rent richting de bal. Isaev geeft een hoge lob. Nekrasov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Gissing geeft een hoge lob. Inworp. Parshin met de inworp. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Szafirski geeft de bal voor. Vahabov kopt de bal weg. Márquez rent richting de bal. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Tiapkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 2:3

77e minuut.
Vries speelt de bal door. Gómez Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Parra passt de bal in één keer door. Vahabov rent richting de bal. Vahabov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Isaev geeft een hoge lob. Szafirski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kopaev de bal. Gorelov is nu in balbezit. Gorelov draait met de bal, schiet en ... Gissing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WernblooM brothers 51%, Труд Воронеж 49%.
WernblooM brothers - Труд Воронеж 2:3