Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-09 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Blue Vodka Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6481
Blue Vodka cornetu IF
433 3,3 Tactiek 523
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 32.6
formidable Schieten adequate
adequate Passen weak
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Ojaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely verovert de bal door een tackle van achteren. Wesely speelt de bal door. Ölscheich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölscheich draait met de bal, schiet en ... Vuoristo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Carambol onderschept slim de pass. Nager onderschept slim de pass. Wesely rent richting de bal. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Vuoristo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - cornetu IF 1:0

32e minuut.
Ölscheich is nu in balbezit. Nager is nu in balbezit. Iserhardt begaat een overtreding. Iserhardt krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Daar is Şirinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamiak begaat een overtreding. Şirinov raakt geblesseerd tijdens het duel. Şirinov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Wesely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wesely haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - cornetu IF 2:0

42e minuut.
Ölscheich onderschept slim de pass. Gotelli verovert de bal door een tackle van achteren. Wesely onderschept slim de pass. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Vuoristo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 48%, cornetu IF 52%.
Blue Vodka - cornetu IF 2:0

46e minuut.
Piórko rent richting de bal. Kirchtag is nu in balbezit. Piórko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kirchtag wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kirchtag kan niet meer verder spelen. Uszaty komt het veld opgelopen. Şirinov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Ligęza rent richting de bal. Nager verovert de bal door een tackle van achteren. Nager passt de bal met de wreef. Wesely rent richting de bal. Wesely haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ölscheich rent richting de bal. Gotelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölscheich onderschept slim de pass. Wesely rent richting de bal. Wesely draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Wesely passt de bal zonder na te denken. Vuoristo speelt de bal door. Wężowiecki rent richting de bal. Daar is Wężowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wężowiecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
rent richting de bal. Kaiserseder onderschept slim de pass. Kaiserseder speelt de bal door. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Kaiserseder geeft een lange en hoge pass. Carambol rent richting de bal. Wesely verovert de bal door een tackle van achteren. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Vuoristo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - cornetu IF 3:0

73e minuut.
Daar is Şirinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şirinov met een sublieme pass. Neusiedl met een sublieme pass. Wesely is nu in balbezit. Wesely haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Iserhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov verovert de bal door een tackle van achteren. Şirinov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wesely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wesely haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - cornetu IF 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 46%, cornetu IF 54%.
Blue Vodka - cornetu IF 4:0