Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuba U21 Argentina U21
Il Modello XYZ Tactiek 532 mundial
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.5 gemiddelde waardering 56.3
solid Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Zamolo schiet op doel. Cuesta probeert de bal aan de voet te houden. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco schiet op doel. Vélez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Cieslikovski met een snelle inworp. Trimarco rent richting de bal. Méndez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trimarco raakt geblesseerd tijdens het duel. Trimarco legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba U21 - Argentina U21 0:1

17e minuut.
Bertoa passt de bal in één keer door. Cieslikovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieslikovski probeert naar een medespeler te passen. Zamolo rent richting de bal. Zamolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba U21 - Argentina U21 0:2

20e minuut.
Zacarías kopt de bal weg. Cordoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo begaat een overtreding. Cordoba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

24e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández geeft de bal voor. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo haalt uit met een fantastische trap. Sonora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuba U21 54%, Argentina U21 46%.
Cuba U21 - Argentina U21 0:2

47e minuut.
Alfaro kopt de bal weg. Daar is Patterson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieslikovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieslikovski geeft een hoge lob. Zamolo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Hernández speelt de bal door. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagna begaat een overtreding. Cagna krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huanambal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arévalo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ascano komt het veld opgelopen. Arteaga komt het veld opgelopen. Patterson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira draait met de bal, schiet en ... Sonora bokst de bal weg.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alcántara komt het veld opgelopen. Monsalve komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bertoa geeft een lange en hoge pass. Monsalve rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Alfaro ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Alfaro naar de kleedkamers voor een vroege douche. Monsalve is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trimarco neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba U21 - Argentina U21 0:3

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Trimarco stond buitenspel. Pereda komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bertoa controleert de bal met de borst. Méndez is nu in balbezit. Bertoa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bertoa krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Inworp. Llorente komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Maqueira is nu in balbezit. Maqueira geeft een hoge lob. Zacarías onderschept slim de pass. Hernández is nu in balbezit. Hernández geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba U21 - Argentina U21 1:3

80e minuut.
Daar is Alcántara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trimarco rent richting de bal. De la Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Monsalve onderschept slim de pass. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. Vélez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palermo komt het veld opgelopen. Mahaudy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuba U21 52%, Argentina U21 48%.
Cuba U21 - Argentina U21 1:3