Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-09 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: PALU İMPARATORLUĞU
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1782
AK YÜREK (DİRİLİŞ) Die Vampire
küçük baba Tactiek Surprise
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 30.4
average Schieten average
solid Passen average
weak Verdedigen average


6e minuut.
Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miu passt de bal met de wreef. Kolašinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Gregorio onderschept slim de pass. Fernández Gregorio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Rumun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanko verovert de bal door een tackle van achteren. Tanko geeft een hoge lob. Bucchero is nu in balbezit. Bucchero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kurzelewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Sierra maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Buitenspel voor Birmajer. Goede buitenspelval van de verdediging. Chimov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Piccinino is nu in balbezit. Piccinino draait met de bal, schiet en ... Kurzelewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bucchero rent richting de bal. Kurzelewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bucchero rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Birmajer rent richting de bal. Birmajer passt de bal met de wreef. Piccinino rent richting de bal. Piccinino haalt uit met een fantastische trap. Kurzelewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Anevlavis komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Koester met een snelle inworp. Lundemand heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tanko. Tanko krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Tanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanko met een sublieme pass. Chimov rent richting de bal. Rumun verovert de bal door een tackle van achteren. Rumun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fernández Gregorio rent richting de bal. Fernández Gregorio schiet op doel. Fernández García probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - Die Vampire 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK YÜREK (DİRİLİŞ) 50%, Die Vampire 50%.
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - Die Vampire 1:0

52e minuut.
Kolašinac is nu in balbezit. Akkan onderschept slim de pass. Akkan geeft de bal voor. Fernández Gregorio krijgt zijn hoofd ertegen. Fernández García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - Die Vampire 2:0

61e minuut.
Inworp. Rodríguez Villalobos komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kolašinac geeft een lange en hoge pass. Soetekouw rent richting de bal. Piccinino verovert de bal door een tackle van achteren. Piccinino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Koester raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Praahl komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Fernández Gregorio onderschept slim de pass. Fernández Gregorio geeft een hoge lob. Birmajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Birmajer draait met de bal, schiet en ... Fernández García maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Kurzelewski probeert naar een medespeler te passen. Lundemand kopt de bal weg. Birmajer is nu in balbezit. Birmajer schiet op doel. Fernández García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - Die Vampire 3:0

84e minuut.
Piccinino kan de bal niet met de borst controleren. Bucchero is nu in balbezit. Praahl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Praahl krijgt een gele kaart. Bucchero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tanko neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK YÜREK (DİRİLİŞ) 45%, Die Vampire 55%.
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - Die Vampire 3:0