Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-10 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Belarus U21 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6929
Belarus U21 Severna Makedonija U21
M Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41 gemiddelde waardering 45.5
goed Schieten redelijk
matig Passen redelijk
solide Verdedigen goed


9e minuut.
Temelkoski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boškovski de bal. Svarych is nu in balbezit. Trajanovski onderschept slim de pass. Trajanovski schiet op doel. Paal! Navumszyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Kitinov de bal. Labatsevich rent richting de bal. Labatsevich passt de bal in één keer door. Kohan is nu in balbezit. Kohan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Svarych bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatsevich rent richting de bal. Svarych probeert naar een medespeler te passen. Pandev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Trajanovski speelt de bal door. Temelkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski passt de bal met de wreef. Boškovski is nu in balbezit. Boškovski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belarus U21 44%, Severna Makedonija U21 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belarus U21 - Severna Makedonija U21 0:0

46e minuut.
Hanarovich komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Hanarovich kopt de bal weg. Drangov met een sublieme pass. Temelkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski geeft een lange en hoge pass. Boškovski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Navumszyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Svarych heeft problemen om de bal te vangen. Liagchylau bereikt de bal nog maar net als eerste. Safarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Safarevich geeft een lange en hoge pass. Kohan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Boškovski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Svarych neemt vlug de vrije trap. Dukov is nu in balbezit. Kohan verovert de bal door een tackle van achteren. Kohan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Safarevich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Svarych bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajanovski begaat een overtreding. Trajanovski krijgt een gele kaart. Svarych is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Svarych zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Temelkoski is nu in balbezit. Zakreuski onderschept slim de pass. Zakreuski geeft een hoge lob. Kohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan draait met de bal, schiet en ... Kotev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dukov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hanarovich is nu in balbezit. Hanarovich draait met de bal, schiet en ... Dukov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Temelkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski speelt de bal door. Boškovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boškovski schiet op doel. Navumszyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belarus U21 - Severna Makedonija U21 0:1

87e minuut.
Svarych probeert naar een medespeler te passen. Safarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Safarevich passt de bal zonder na te denken. Kohan rent richting de bal. Kohan schiet op doel. Kotev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belarus U21 49%, Severna Makedonija U21 51%.
Belarus U21 - Severna Makedonija U21 0:1