Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BayerLeverkusen Deutschland_FC
mmm-v3 Tactiek XRP-FORK-DA-2
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 59.4
good Schieten very good
solid Passen formidable
adequate Verdedigen very good


11e minuut.
Mojić passt de bal in één keer door. Montenegro probeert de bal aan de voet te houden. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Montenegro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Angulo de bal. Angulo met een sublieme pass. Legrá is nu in balbezit. Legrá haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rodríguez met een sublieme pass. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro passt de bal met de wreef. Angulo is nu in balbezit. Angulo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Legrá passt de bal met de wreef. Rodríguez is nu in balbezit. Legrá is nu in balbezit. Legrá schiet op doel. Cárdenas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BayerLeverkusen - Deutschland_FC 0:1

23e minuut.
Rodríguez onderschept slim de pass. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez geeft de bal voor. Angulo is nu in balbezit. Angulo geeft de bal voor. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas bokst de bal weg.

29e minuut.
Valverde kopt de bal weg. Montenegro met een sublieme pass. Kraś heeft problemen om de bal te vangen. Kraś passt de bal in één keer door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kraś zal de hoekschop nemen. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Marchal Razquín geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kraś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montenegro probeert de bal met de borst te controleren. Montenegro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Marchal Razquín passt de bal met de wreef. Montenegro rent richting de bal. Angulo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Angulo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BayerLeverkusen 77%, Deutschland_FC 23%.
BayerLeverkusen - Deutschland_FC 0:1

49e minuut.
Montenegro passt de bal zonder na te denken. Kraś rent richting de bal. Kraś geeft een hoge lob. Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal. Cárdenas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá geeft een hoge lob. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Cárdenas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Angulo geeft een hoge lob. Infante rent richting de bal. Infante passt de bal met de wreef. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Montenegro passt de bal in één keer door. Daar is Kraś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraś met een sublieme pass. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez is nu in balbezit. Clemente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodríguez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rodríguez kan niet meer verder spelen. Mesa komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kraś geeft een hoge lob. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa onderschept slim de pass. Mesa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BayerLeverkusen - Deutschland_FC 0:2

85e minuut.
Daar is Villalta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraś geeft een hoge lob. Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesa rent richting de bal. Mesa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BayerLeverkusen 77%, Deutschland_FC 23%.
BayerLeverkusen - Deutschland_FC 0:2