Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Stara Wiśniewka Imagination
442 KL Tactiek 1234
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 30.7
solid Schieten adequate
solid Passen poor
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Krzesiński kopt de bal weg. Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca onderschept slim de pass. Piruşca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - Imagination 1:0

8e minuut.
Chowaniec speelt de bal door. Klungelig pakt Krzesiński de bal. Krzesiński haalt uit met een fantastische trap. Daar is Krzesiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Chowaniec probeert naar een medespeler te passen. Krzesiński is nu in balbezit. Krzesiński passt de bal in één keer door. Piruşca rent richting de bal. Piruşca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Ştrulă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca passt de bal in één keer door. Krzesiński rent richting de bal. Krzesiński schiet op doel. Bánó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krzesiński speelt de bal door. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec probeert naar een medespeler te passen. Schmetterling geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - Imagination 2:0

21e minuut.
Skręt is nu in balbezit. Skręt passt de bal zonder na te denken. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca draait met de bal, schiet en ... Bánó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - Imagination 3:0

30e minuut.
Gmoch kopt de bal weg. Daar is Schmetterling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmetterling met een sublieme pass. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca schiet op doel. Bánó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Schmetterling met een sublieme pass. Chowaniec heeft problemen om de bal te vangen. Chowaniec speelt de bal door. Retelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Retelewski passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Grümpi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scheiber komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Retelewski heeft problemen om de bal te vangen. Retelewski geeft een lange en hoge pass. Schmetterling speelt de bal door. Klungelig pakt Piruşca de bal. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Bánó bokst de bal weg. Krzesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzesiński haalt uit met een fantastische trap. Bánó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - Imagination 4:0

38e minuut.
Schmetterling kopt de bal weg. Krzesiński heeft problemen om de bal te vangen. Scheiber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krzesiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schmetterling komt bij de bal en schiet. Bánó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Chowaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowaniec passt de bal zonder na te denken. Krzesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzesiński haalt uit met een fantastische trap. Lipko probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - Imagination 5:0

42e minuut.
Krzesiński rent richting de bal. Krzesiński schiet op doel. Lipko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - Imagination 6:0

44e minuut.
Skręt passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lipko de bal. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - Imagination 7:0

45e minuut.
Sălăjean geeft de bal voor. Klungelig pakt Chowaniec de bal. Chowaniec probeert naar een medespeler te passen. Krzesiński rent richting de bal. Krzesiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Stara Wiśniewka 17%, Imagination 83%.
Naprzód Stara Wiśniewka - Imagination 7:0

48e minuut.
Piotrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzesiński probeert naar een medespeler te passen. Piruşca rent richting de bal. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Sălăjean geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chowaniec met de inworp. Schmetterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmetterling geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bánó trapt de bal weg van het doel. Schmetterling kopt de bal weg. Klungelig pakt Krzesiński de bal. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lipko met een harde bal richting middenveld. Inworp. Skręt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Retelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Retelewski passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Schmetterling is nu in balbezit. Schmetterling passt de bal in één keer door. Chowaniec speelt de bal door. Daar is Krzesiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzesiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Bacchiocchi komt het veld opgelopen. Torrisi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Retelewski probeert naar een medespeler te passen. Krzesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzesiński passt de bal met de wreef. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Retelewski rent richting de bal. Retelewski speelt de bal door. Schmetterling met een sublieme pass. Krzesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzesiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pojar komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Mars probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Gmoch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chowaniec geeft de bal voor. Piruşca maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lipko probeert naar een medespeler te passen. Torrisi heeft problemen om de bal te vangen. Schmetterling is nu in balbezit. Schmetterling geeft een hoge lob. Lipko rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ştrulă met een sublieme pass. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec passt de bal zonder na te denken. Piruşca rent richting de bal. Piruşca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Stara Wiśniewka 21%, Imagination 79%.
Naprzód Stara Wiśniewka - Imagination 7:0