Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BobaS FC FCSB1985
5 defff Tactiek atac
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
68 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 18.9
outstanding Schieten poor
formidable Passen poor
excellent Verdedigen poor


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klinik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omek bereikt de bal nog maar net als eerste. Omek geeft een hoge lob. Franus springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Omek kopt de bal weg. Daar is Mortier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franus speelt de bal door. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej schiet op doel. Boldewijn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 1:0

5e minuut.
Bondía speelt de bal door. Syvävirta heeft problemen om de bal te vangen. Sáenz is nu in balbezit. Considine verovert de bal door een tackle van achteren. Considine draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Omek speelt de bal door. Klinik is nu in balbezit. Klinik passt de bal in één keer door. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Considine rent richting de bal. Munafò rent richting de bal. Considine onderschept slim de pass. Considine haalt uit met een fantastische trap. Boldewijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Considine de bal onder controle te krijgen. Klinik is nu in balbezit. Klinik passt de bal met de wreef. Franus heeft problemen om de bal te vangen. Franus schiet op doel. Boldewijn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Franus met een sublieme pass. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine geeft een lange en hoge pass. Frej rent richting de bal. Frej draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 2:0

15e minuut.
Omek geeft een hoge lob. Frej rent richting de bal. Franus is nu in balbezit. Franus schiet op doel. Boldewijn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 3:0

18e minuut.
Considine draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Queimado de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Klinik zal de hoekschop nemen. Franus springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 4:0

20e minuut.
Franus probeert naar een medespeler te passen. Frej is nu in balbezit. Frej heeft problemen om de bal te vangen. Frej draait met de bal, schiet en ... Boldewijn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 5:0

22e minuut.
Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej passt de bal zonder na te denken. Considine rent richting de bal. Considine schiet op doel. Boldewijn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 6:0

23e minuut.
Mortier geeft de bal voor. Inworp. Omek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klinik geeft een lange en hoge pass. Considine springt en kopt de bal. Boldewijn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Flederis geeft een hoge lob. Frej kopt de bal weg. Considine rent richting de bal. Considine draait met de bal, schiet en ... Queimado probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Omek neemt de hoekschop. Franus krijgt zijn hoofd ertegen. Boldewijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Queimado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 7:0

28e minuut.
Frej verovert de bal door een tackle van achteren. Frej probeert naar een medespeler te passen. Franus rent richting de bal. Klungelig pakt Franus de bal. Franus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Franus rent richting de bal. Frej is nu in balbezit. Franus is nu in balbezit. Franus schiet op doel. Boldewijn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 8:0

31e minuut.
Considine passt de bal met de wreef. Franus rent richting de bal. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus is nu in balbezit. Franus haalt uit met een fantastische trap. Boldewijn bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 9:0

31e minuut.
Chitic rent richting de bal. Franus onderschept slim de pass. Franus passt de bal in één keer door. Frej rent richting de bal. Frej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Frej rent richting de bal. Frej passt de bal in één keer door. Franus rent richting de bal. Franus haalt uit met een fantastische trap. Mortier probeert de bal aan de voet te houden. Boldewijn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine schiet op doel. Boldewijn probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 10:0

35e minuut.
Considine kopt de bal weg. Mortier heeft problemen om de bal te vangen. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej schiet op doel. Boldewijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 11:0

35e minuut.
Morski geeft de bal voor. Daar is Considine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Considine speelt de bal door. Franus rent richting de bal. Franus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 12:0

37e minuut.
Inworp. Klinik met de inworp. Omek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Frej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frej draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Franus verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Angheleri. Franus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Omek komt bij de bal en schiet. Daar is Munafò, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 13:0

39e minuut.
Omek met een sublieme pass. Considine rent richting de bal. Considine speelt de bal door. Frej rent richting de bal. Frej draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Klinik kopt de bal weg. Omek is nu in balbezit. Omek probeert naar een medespeler te passen. Frej rent richting de bal. Frej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Omek kopt de bal weg. Klinik is nu in balbezit. Klinik speelt de bal door. Klungelig pakt Frej de bal. Frej haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Queimado de bal. Considine rent richting de bal. Considine draait met de bal, schiet en ... Boldewijn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klinik neemt de hoekschop. Angheleri heeft problemen om de bal te vangen. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine schiet op doel. Boldewijn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Czułada de bal. Frej is nu in balbezit. Frej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 14:0

45e minuut.
Daar is Considine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frej is nu in balbezit. Frej haalt uit met een fantastische trap. Queimado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boldewijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BobaS 16%, FC FCSB1985 84%.
BobaS - FC FCSB1985 15:0

47e minuut.
Flederis is nu in balbezit. Omek rent richting de bal. Omek passt de bal zonder na te denken. Franus rent richting de bal. Franus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Klinik probeert naar een medespeler te passen. Frej is nu in balbezit. Frej speelt de bal door. Franus rent richting de bal. Franus schiet op doel. Boldewijn bokst de bal weg.

49e minuut.
Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Omek verovert de bal door een tackle van achteren. Omek met een sublieme pass. Franus is nu in balbezit. Franus geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 16:0

50e minuut.
Franus is nu in balbezit. Frej heeft problemen om de bal te vangen. Frej passt de bal in één keer door. Franus rent richting de bal. Franus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios geeft een lange en hoge pass. Queimado kopt de bal weg. Klinik rent richting de bal. Klinik geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 17:0

55e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinik geeft een lange en hoge pass. Frej springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Angheleri is nu in balbezit. Frej onderschept slim de pass. Franus rent richting de bal. Franus schiet op doel. Mortier probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Omek onderschept slim de pass. Omek geeft de bal voor. Franus kopt de bal weg. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Munafò is nu in balbezit. Munafò geeft een hoge lob. Omek geeft een hoge lob. Considine is nu in balbezit. Considine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Queimado trapt de bal weg. Klungelig pakt Klinik de bal. Klinik speelt de bal door. Frej rent richting de bal. Frej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Omek kopt de bal weg. Klinik speelt de bal door. Frej rent richting de bal. Frej haalt uit met een fantastische trap. Boldewijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 18:0

66e minuut.
Klinik speelt de bal door. Omek met een sublieme pass. Frej rent richting de bal. Franus rent richting de bal. Franus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Considine rent richting de bal. Considine draait met de bal, schiet en ... Boldewijn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 19:0

70e minuut.
Omek geeft een lange en hoge pass. Considine is nu in balbezit. Considine passt de bal in één keer door. Frej rent richting de bal. Frej draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Considine de bal. Considine passt de bal met de wreef. Franus heeft problemen om de bal te vangen. Franus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 20:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omek met de inworp. Klinik geeft een lange en hoge pass. Considine krijgt zijn hoofd ertegen. Boldewijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Frej is nu in balbezit. Frej schiet op doel. Boldewijn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 21:0

76e minuut.
Franus is nu in balbezit. Franus passt de bal zonder na te denken. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej haalt uit met een fantastische trap. Boldewijn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 22:0

79e minuut.
Lokatoš met een sublieme pass. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus passt de bal met de wreef. Frej is nu in balbezit. Frej draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Omek kopt de bal weg. Klinik met een sublieme pass. Franus is nu in balbezit. Franus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 23:0

81e minuut.
Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine passt de bal zonder na te denken. Czułada rent richting de bal. Franus verovert de bal door een tackle van achteren. Franus schiet op doel. Boldewijn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej haalt uit met een fantastische trap. Boldewijn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 24:0

84e minuut.
Omek kopt de bal weg. Klinik met een sublieme pass. Munafò bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine verovert de bal door een tackle van achteren. Considine haalt uit met een fantastische trap. Boldewijn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Queimado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Frej de bal. Frej passt de bal met de wreef. Franus is nu in balbezit. Franus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Klinik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klinik geeft de bal voor. Klungelig pakt Frej de bal. Considine is nu in balbezit. Considine draait met de bal, schiet en ... Boldewijn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Franus is nu in balbezit. Franus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 25:0

90e minuut.
Morski geeft de bal voor. Queimado heeft problemen om de bal te vangen. Frej is nu in balbezit. Frej schiet op doel. Boldewijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - FC FCSB1985 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BobaS 14%, FC FCSB1985 86%.
BobaS - FC FCSB1985 26:0