Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-16 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nuevo Jose Zorrilla
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1565
R. Valladolid Imagination
532 Tactiek 1234
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 30.8
formidable Schieten good
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Cosma onderschept slim de pass. Cosma passt de bal in één keer door. Pintać bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pintać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintać geeft de bal voor. Bánó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Krasucki verovert de bal door een tackle van achteren. Krasucki geeft de bal voor. Cosma met een sublieme pass. Pintać heeft problemen om de bal te vangen. Pintać haalt uit met een fantastische trap. Bánó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Tromp geeft de bal voor. Klungelig pakt Lipko de bal. Cosma met een sublieme pass. Tempone is nu in balbezit. Tempone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Imagination 1:0

10e minuut.
Tromp passt de bal zonder na te denken. Daar is Tempone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tempone probeert naar een medespeler te passen. Pintać is nu in balbezit. Pintać schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Bánó probeert naar een medespeler te passen. Krasucki kopt de bal weg. Lipko controleert de bal met de borst. Pintać rent richting de bal. Pintać haalt uit met een fantastische trap. Bánó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Tempone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Imagination 2:0

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bánó met een harde bal richting middenveld. Krasucki kopt de bal weg. Pintać kan de bal niet met de borst controleren. Pintać schiet op doel. Bánó bokst de bal weg.

15e minuut.
Tromp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pojar rent richting de bal. Krasucki verovert de bal door een tackle van achteren. Krasucki geeft een lange en hoge pass. Pintać krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Imagination 3:0

19e minuut.
Tromp geeft de bal voor. Bojas heeft problemen om de bal te vangen. Bojas geeft de bal voor. Scheiber probeert de bal aan de voet te houden. Tempone springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tromp passt de bal zonder na te denken. Tempone rent richting de bal. Tempone met een sublieme pass. Pintać heeft problemen om de bal te vangen. Pintać draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Imagination 4:0

31e minuut.
Tromp probeert naar een medespeler te passen. Pintać rent richting de bal. Cosma rent richting de bal. Cosma haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pradelli de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bojas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pintać springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Imagination 5:0

33e minuut.
Casadei bereikt de bal nog maar net als eerste. Casadei passt de bal in één keer door. Pintać is nu in balbezit. Tempone rent richting de bal. Tempone schiet op doel. Bánó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pradelli probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tromp geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pintać rent richting de bal. Pintać schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Imagination 6:0

38e minuut.
Inworp. Tromp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tempone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempone geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tromp geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lipko de bal. Pintać bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintać haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Imagination 7:0

40e minuut.
Bacchiocchi met een sublieme pass. Klungelig pakt Pojar de bal. Shixiong speelt de bal door. Tempone is nu in balbezit. Tempone schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bánó maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Imagination 8:0

42e minuut.
Scheiber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bojas rent richting de bal. Bojas passt de bal met de wreef. Pintać rent richting de bal. Pintać draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bánó trapt de bal weg. Beşok kopt de bal weg. Pintać heeft problemen om de bal te vangen. Pintać schiet op doel. Bánó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Imagination 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Valladolid 28%, Imagination 72%.
R. Valladolid - Imagination 9:0

47e minuut.
Pintać geeft een hoge lob. Daar is Tromp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomalik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tromp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pintać neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Pintać rent richting de bal. Pintać passt de bal in één keer door. Tomalik heeft problemen om de bal te vangen. Tempone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempone schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Doeltrap. Vidoni komt het veld opgelopen. Mercantini komt het veld opgelopen. Riberos komt het veld opgelopen. Geffroy komt het veld opgelopen. Polaczek komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Tromp verovert de bal door een tackle van achteren. Tromp geeft een hoge lob. Pintać rent richting de bal. Pintać schiet op doel. Bánó maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Imagination 10:0

72e minuut.
Casadei onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Torrisi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Krasucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Meler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Cosma is nu in balbezit. Cosma passt de bal met de wreef. Pradelli met een sublieme pass. Pintać rent richting de bal. Pintać draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Imagination 11:0

80e minuut.
Inworp. Memmi komt het veld opgelopen. Brzóska komt het veld opgelopen. Miškulin komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Scheiber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geffroy probeert naar een medespeler te passen. Riberos is nu in balbezit. Riberos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Imagination 11:1

83e minuut.
Torrisi verovert de bal door een tackle van achteren. Torrisi met een sublieme pass. Riberos is nu in balbezit. Riberos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Imagination 11:2

84e minuut.
Pintać rent richting de bal. Pintać met een sublieme pass. Cosma met een sublieme pass. Memmi is nu in balbezit. Memmi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Valladolid 37%, Imagination 63%.
R. Valladolid - Imagination 11:2