Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-30 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga biedaków
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 5193
Fc Azulgrana orzeł lubawka
abc Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
43 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 21.5
very good Schieten average
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pedregosa met een sublieme pass. Montecinos is nu in balbezit. Muslin rent richting de bal. Muslin draait met de bal, schiet en ... Gombrowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - orzeł lubawka 1:0

3e minuut.
Gebel passt de bal in één keer door. Morda bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov geeft de bal voor. Montecinos rent richting de bal. Montecinos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Əmirbəyov onderschept slim de pass. Əmirbəyov geeft de bal voor. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos schiet op doel. Gombrowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - orzeł lubawka 2:0

11e minuut.
Dalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmaz passt de bal met de wreef. La Casella geeft een lange en hoge pass. Muslin is nu in balbezit. Muslin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - orzeł lubawka 3:0

12e minuut.
Klungelig pakt Nhật Hùng de bal. Nhật Hùng met een sublieme pass. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa geeft een hoge lob. Montecinos springt en kopt de bal. Gombrowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Darda is nu in balbezit. Goździkowy is nu in balbezit. Goździkowy passt de bal zonder na te denken. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Montecinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montecinos speelt de bal door. Zacharski is nu in balbezit. Muslin verovert de bal door een tackle van achteren. Muslin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pedregosa geeft een lange en hoge pass. Daar is Montecinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin draait met de bal, schiet en ... Gombrowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - orzeł lubawka 4:0

25e minuut.
Montecinos springt en kopt de bal. Gombrowicz probeert naar een medespeler te passen. Reinhardt kopt de bal weg. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos draait met de bal, schiet en ... Gombrowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
La Casella rent richting de bal. Reinhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinhardt geeft een hoge lob. Montecinos rent richting de bal. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gombrowicz trapt de bal weg van het doel. Pedregosa kopt de bal weg. Montecinos rent richting de bal. Montecinos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Reinhardt probeert naar een medespeler te passen. Muslin is nu in balbezit. Muslin passt de bal zonder na te denken. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Skrzypek is nu in balbezit. Montecinos verovert de bal door een tackle van achteren. Montecinos met een sublieme pass. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
La Casella speelt de bal door. Klungelig pakt Zacharski de bal. Reinhardt speelt de bal door. Montecinos rent richting de bal. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Gombrowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin haalt uit met een fantastische trap. Gombrowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - orzeł lubawka 5:0

42e minuut.
La Casella geeft een lange en hoge pass. Daar is Montecinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - orzeł lubawka 6:0

43e minuut.
Reinhardt passt de bal in één keer door. Muslin is nu in balbezit. Muslin passt de bal zonder na te denken. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, La Casella zal de hoekschop nemen. Montecinos krijgt zijn hoofd ertegen. Gombrowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 17%, orzeł lubawka 83%.
Fc Azulgrana - orzeł lubawka 6:0

51e minuut.
La Casella passt de bal in één keer door. Reinhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinhardt passt de bal in één keer door. Muslin is nu in balbezit. Muslin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Reinhardt speelt de bal door. Klungelig pakt Rózga de bal. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Gombrowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - orzeł lubawka 7:0

55e minuut.
La Casella speelt de bal door. Reinhardt is nu in balbezit. Reinhardt geeft de bal voor. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rózga met een harde bal richting middenveld. Pedregosa kopt de bal weg. La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. La Casella geeft een hoge lob. Daar is Zacharski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Montecinos passt de bal zonder na te denken. Daar is Reinhardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinhardt passt de bal met de wreef. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Dalmaz is nu in balbezit. Dalmaz geeft een hoge lob. Nhật Hùng probeert de bal aan de voet te houden. La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. La Casella geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pedregosa geeft de bal voor. Montecinos kopt de bal weg. Klungelig pakt Zacharski de bal. Muslin rent richting de bal. Muslin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - orzeł lubawka 8:0

61e minuut.
Pedregosa passt de bal in één keer door. Reinhardt is nu in balbezit. Rózga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reinhardt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montecinos zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dragomir komt het veld opgelopen. Coroianu komt het veld opgelopen. Muslin met een snelle inworp. Reinhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinhardt geeft een hoge lob. Montecinos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Muslin controleert de bal met de borst. Muslin passt de bal in één keer door. Zacharski heeft problemen om de bal te vangen. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Goździkowy is nu in balbezit. Goździkowy passt de bal zonder na te denken. Coroianu rent richting de bal. Coroianu geeft een lange en hoge pass. Montecinos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - orzeł lubawka 9:0

73e minuut.
Reinhardt rent richting de bal. Reinhardt geeft een lange en hoge pass. Muslin rent richting de bal. Muslin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - orzeł lubawka 10:0

74e minuut.
Wijas is nu in balbezit. Coroianu verovert de bal door een tackle van achteren. Coroianu probeert naar een medespeler te passen. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Leśniarek met een sublieme pass. Darda bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinhardt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reinhardt krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Muslin heeft problemen om de bal te vangen. Montecinos rent richting de bal. Montecinos draait met de bal, schiet en ... Rózga probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - orzeł lubawka 11:0

82e minuut.
Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Coroianu is nu in balbezit. Coroianu passt de bal in één keer door. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - orzeł lubawka 12:0

84e minuut.
Dragomir onderschept slim de pass. Dragomir geeft een lange en hoge pass. Muslin kopt de bal weg. Montecinos rent richting de bal. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Gombrowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - orzeł lubawka 13:0

86e minuut.
Rózga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dragomir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reinhardt rent richting de bal. Reinhardt geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Dragomir bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skrzypek. Dragomir raakt geblesseerd tijdens het duel. Bojanowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 20%, orzeł lubawka 80%.
Fc Azulgrana - orzeł lubawka 13:0