Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 18:23
  • Competitiewedstrijd: 2023
  • Stadion: dinamo reddog Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4315
dinamo reddog Red Lions FC
rocky 4 Tactiek asdfggh
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
11 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 3
37.3 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten average
good Passen solid
average Verdedigen good


7e minuut.
Cercel geeft de bal voor. Aplea heeft problemen om de bal te vangen. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Simoiu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Trifu rent richting de bal. Chiculiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiculiţă geeft de bal voor. Porumbel is nu in balbezit. Porumbel draait met de bal, schiet en ... Sterescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 0:1

12e minuut.
Paeme is nu in balbezit. Breahna bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Istvan zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Istvan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Istvan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Breahna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paeme wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Starčević passt de bal zonder na te denken. Porumbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aplea de bal. Aplea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Aplea de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea onderschept slim de pass. Aplea passt de bal met de wreef. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Trifu de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă rent richting de bal. Trifu begaat een overtreding. Trifu krijgt een gele kaart. Chiculiţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiculiţă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rocinha is nu in balbezit. Rocinha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Daar is Agăfiţei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fulga speelt de bal door. Rocinha is nu in balbezit. Rocinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinamo reddog - Red Lions FC 1:1

23e minuut.
Starčević verovert de bal door een tackle van achteren. Paeme verovert de bal door een tackle van achteren. Paeme passt de bal zonder na te denken. Rocinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocinha haalt uit met een fantastische trap. Del Prate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Aplea stond buitenspel. Sielicki neemt vlug de vrije trap. Rocinha is nu in balbezit. Rocinha heeft problemen om de bal te vangen. Rocinha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Sielicki geeft een lange en hoge pass. Porumbel met een sublieme pass. Klungelig pakt Simoiu de bal. Aplea is nu in balbezit. Aplea haalt uit met een fantastische trap. Sterescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Paeme verovert de bal door een tackle van achteren. Paeme passt de bal in één keer door. Rocinha is nu in balbezit. Rocinha draait met de bal, schiet en ... Del Prate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 2:1

34e minuut.
Sielicki geeft de bal voor. Breahna is nu in balbezit. Grama begaat een overtreding. Grama krijgt een gele kaart. Breahna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Enescu met een snel genomen vrije trap. Rocinha maakt een snoekduik en kopt de bal. Del Prate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Paeme onderschept slim de pass. Breahna bereikt de bal nog maar net als eerste. Paeme is nu in balbezit. Paeme haalt uit met een fantastische trap. Del Prate probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Porumbel verovert de bal door een tackle van achteren. Porumbel met een sublieme pass. Sielicki is nu in balbezit. Aplea onderschept slim de pass. Aplea schiet op doel. Sterescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Sielicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Chiculiţă de bal. Fulga rent richting de bal. Agăfiţei verovert de bal door een tackle van achteren. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 66%, Red Lions FC 34%.
dinamo reddog - Red Lions FC 2:1

51e minuut.
Agăfiţei heeft problemen om de bal te vangen. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga geeft een hoge lob. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Cercel passt de bal met de wreef. Trifu is nu in balbezit. Trifu speelt de bal door. Agăfiţei heeft problemen om de bal te vangen. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Grama de bal. Rocinha is nu in balbezit. Starčević onderschept slim de pass. Paeme verovert de bal door een tackle van achteren. Paeme draait met de bal, schiet en ... Del Prate bokst de bal weg.

73e minuut.
Godri probeert naar een medespeler te passen. Isaković is nu in balbezit. Isaković passt de bal in één keer door. Paeme rent richting de bal. Paeme draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Isaković rent richting de bal. Isaković speelt de bal door. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel rent richting de bal. Cercel draait met de bal, schiet en ... Sterescu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 67%, Red Lions FC 33%.
dinamo reddog - Red Lions FC 2:1