Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-16 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: en Recuerdo a Marcelino
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4412
Crumor C.F. ALIMP FOOTBALL CLUB
412-extD-2p Tactiek Rsociedad
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
43.2 gemiddelde waardering 57
goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
redelijk Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Hofkens geeft de bal voor. Robledo geeft een hoge lob. Daar is Garrido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klarin rent richting de bal. Klarin draait met de bal, schiet en ... Barbero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
McConville is nu in balbezit. Wihatmoko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McConville is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duarte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aganović krijgt zijn hoofd ertegen. Finster maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - ALIMP FOOTBALL CLUB 0:1

13e minuut.
Štross bereikt de bal nog maar net als eerste. Štross met een sublieme pass. Krupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupiński geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Garrido de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Duarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Stoparek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoparek met een sublieme pass. Duarte rent richting de bal. Duarte geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte onderschept slim de pass. Duarte passt de bal zonder na te denken. McConville rent richting de bal. McConville haalt uit met een fantastische trap. Finster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - ALIMP FOOTBALL CLUB 0:2

28e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte geeft een lange en hoge pass. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville draait met de bal, schiet en ... Finster maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

30e minuut.
Stoparek is nu in balbezit. McConville is nu in balbezit. Duarte probeert naar een medespeler te passen. Stoparek is nu in balbezit. Stoparek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wihatmoko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Duarte met een snelle inworp. McConville is nu in balbezit. McConville draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Colantuoni met een sublieme pass. Stoparek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoparek passt de bal in één keer door. McConville rent richting de bal. McConville draait met de bal, schiet en ... Finster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Butea de bal. Aganović bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville draait met de bal, schiet en ... Finster probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - ALIMP FOOTBALL CLUB 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crumor C.F. 59%, ALIMP FOOTBALL CLUB 41%.
Crumor C.F. - ALIMP FOOTBALL CLUB 0:3

47e minuut.
Colantuoni met een sublieme pass. Aganović is nu in balbezit. Daar is Aganović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aganović geeft een hoge lob. McConville springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - ALIMP FOOTBALL CLUB 0:4

49e minuut.
Štross bereikt de bal nog maar net als eerste. Štross passt de bal met de wreef. Garrido heeft problemen om de bal te vangen. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Finster trapt de bal weg van het doel. Hofkens kopt de bal weg. Wihatmoko onderschept slim de pass. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Duarte passt de bal zonder na te denken. Aganović is nu in balbezit. Aganović passt de bal zonder na te denken. McConville rent richting de bal. McConville haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Aganović is nu in balbezit. Aganović geeft de bal voor. McConville is nu in balbezit. McConville haalt uit met een fantastische trap. Fernández García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Finster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
McConville heeft problemen om de bal te vangen. Wihatmoko begaat een overtreding. McConville is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stoparek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. McConville is nu in balbezit. McConville haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert McConville de bal onder controle te krijgen. Štross bereikt de bal nog maar net als eerste. Štross geeft een lange en hoge pass. Klarin maakt een snoekduik en kopt de bal. Barbero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - ALIMP FOOTBALL CLUB 1:4

80e minuut.
Gringo geeft een lange en hoge pass. Aganović kopt de bal weg. Duarte rent richting de bal. Aganović is nu in balbezit. Aganović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte geeft de bal voor. de Los Ríos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McConville rent richting de bal. McConville schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crumor C.F. 61%, ALIMP FOOTBALL CLUB 39%.
Crumor C.F. - ALIMP FOOTBALL CLUB 1:4