Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malaysia U21 Indonesia U21
Martinoo 41212 Tactiek ngentot goblokk
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 49.9
average Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


6e minuut.
bin Che Ahmad onderschept slim de pass. bin Che Ahmad probeert naar een medespeler te passen. Jaelani speelt de bal door. Suhardiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhardiman haalt uit met een fantastische trap. bin Jamlus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Prinanto geeft de bal voor. Yaacob kopt de bal weg. bin Muhamad Radzy heeft problemen om de bal te vangen. Yaacob is nu in balbezit. Yaacob draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
bin Abdul Karim geeft een hoge lob. Inworp. Jaelani met een snelle inworp. Runturambi kan de bal niet met de borst controleren. Runturambi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
bin Abdul Karim geeft een hoge lob. Supriono bereikt de bal nog maar net als eerste. Supriono passt de bal zonder na te denken. Rumaikeni rent richting de bal. Rumaikeni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Yaacob kopt de bal weg. bin Muhamad Radzy probeert de bal aan de voet te houden. Jaelani speelt de bal door. Runturambi rent richting de bal. Runturambi schiet op doel. bin Jamlus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
bin Muhamad Radzy passt de bal zonder na te denken. Runturambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaelani is nu in balbezit. Jaelani geeft de bal voor. Suhardiman krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Supriono probeert de bal met de borst te controleren. Rumaikeni is nu in balbezit. Supriono is nu in balbezit. Supriono geeft een lange en hoge pass. Suhardiman springt en kopt de bal. bin Jamlus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaysia U21 69%, Indonesia U21 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malaysia U21 - Indonesia U21 0:0

51e minuut.
Klungelig pakt Yaacob de bal. Supriono is nu in balbezit. Supriono passt de bal zonder na te denken. Rumaikeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumaikeni haalt uit met een fantastische trap. bin Jamlus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Runturambi rent richting de bal. bin Yunusi onderschept slim de pass. bin Yunusi probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Hanafiah is nu in balbezit. bin Mohd Hanafiah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sudarsono komt het veld opgelopen. Sandang komt het veld opgelopen. Alkatiri komt het veld opgelopen. Yuli komt het veld opgelopen. Hakim komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Jaelani geeft een lange en hoge pass. Yaacob onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sandang neemt de hoekschop. Hakim springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Indonesia U21 0:1

81e minuut.
Sudarsono rent richting de bal. Sudarsono passt de bal zonder na te denken. Hakim rent richting de bal. Alkatiri rent richting de bal. Alkatiri draait met de bal, schiet en ... bin Jamlus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaysia U21 63%, Indonesia U21 37%.
Malaysia U21 - Indonesia U21 0:1