Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-16 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS Chełmek Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4871
KS Chełmek Iowa Wolf Pack
supersafe Tactiek 532
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
5 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 38.5
solid Schieten average
adequate Passen solid
average Verdedigen good


1e minuut.
Murdzak probeert naar een medespeler te passen. Vikatos is nu in balbezit. Vikatos met een sublieme pass. Roczniak is nu in balbezit. Roczniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Palagyi rent richting de bal. Murdzak verovert de bal door een tackle van achteren. Murdzak probeert naar een medespeler te passen. Roczniak is nu in balbezit. Roczniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Iowa Wolf Pack 0:1

5e minuut.
Anghelinii heeft problemen om de bal te vangen. Anghelinii speelt de bal door. Murdzak kopt de bal weg. Roczniak rent richting de bal. Roczniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Brătescu probeert naar een medespeler te passen. Bódis rent richting de bal. Bódis probeert naar een medespeler te passen. Roczniak rent richting de bal. Roczniak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Toti rent richting de bal. Toti haalt uit met een fantastische trap. Anghelinii probeert de bal aan de voet te houden. Roczniak rent richting de bal. Roczniak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Iowa Wolf Pack 0:2

14e minuut.
Murdzak speelt de bal door. Bódis is nu in balbezit. Bódis met een sublieme pass. Roczniak heeft problemen om de bal te vangen. Roczniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Iowa Wolf Pack 0:3

16e minuut.
Koekuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Koekuyt geeft een hoge lob. Toti rent richting de bal. Palagyi verovert de bal door een tackle van achteren. Palagyi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak schiet op doel. Anghelinii met een sublieme pass. Palagyi is nu in balbezit. Palagyi draait met de bal, schiet en ... Basiaga bokst de bal weg.

20e minuut.
Franci geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Palagyi de bal onder controle te krijgen. Bódis speelt de bal door. Murdzak rent richting de bal. Murdzak haalt uit met een fantastische trap. Anghelinii verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toti geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roczniak heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Palagyi kopt de bal weg. Murdzak probeert naar een medespeler te passen. Bódis heeft problemen om de bal te vangen. Palagyi onderschept slim de pass. Palagyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pacheco passt de bal met de wreef. Bódis rent richting de bal. Bódis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Toti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toti draait met de bal, schiet en ... Anghelinii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti haalt uit met een fantastische trap. Anghelinii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Roczniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roczniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Iowa Wolf Pack 0:4

28e minuut.
Roczniak heeft problemen om de bal te vangen. Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak passt de bal in één keer door. Toti is nu in balbezit. Toti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis passt de bal met de wreef. Toti rent richting de bal. Toti haalt uit met een fantastische trap. Paal! Roczniak is nu in balbezit. Roczniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Iowa Wolf Pack 0:5

38e minuut.
Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii met een sublieme pass. Murdzak kopt de bal weg. Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti schiet op doel. Anghelinii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Klungelig pakt Murdzak de bal. Palagyi verovert de bal door een tackle van achteren. Brătescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brătescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Chełmek 69%, Iowa Wolf Pack 31%.
KS Chełmek - Iowa Wolf Pack 0:5

53e minuut.
Murdzak is nu in balbezit. Murdzak met een sublieme pass. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Iowa Wolf Pack 0:6

54e minuut.
Anghelinii geeft een hoge lob. Daar is Bódis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bódis probeert naar een medespeler te passen. Toti rent richting de bal. Toti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toti is nu in balbezit. Toti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Roczniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Murdzak de bal. Murdzak met een sublieme pass. Toti rent richting de bal. Toti schiet op doel. Anghelinii bokst de bal weg.

63e minuut.
Anghelinii probeert naar een medespeler te passen. Daar is Palagyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palagyi kopt de bal weg. Roczniak rent richting de bal. Roczniak met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Iowa Wolf Pack 0:7

66e minuut.
Anghelinii met een harde bal richting middenveld. Murdzak kopt de bal weg. Daar is Roczniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toti rent richting de bal. Toti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Iowa Wolf Pack 0:8

67e minuut.
Murdzak is nu in balbezit. Murdzak met een sublieme pass. Toti is nu in balbezit. Toti draait met de bal, schiet en ... Anghelinii werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Iowa Wolf Pack 0:9

74e minuut.
Roczniak onderschept slim de pass. Roczniak probeert naar een medespeler te passen. Toti is nu in balbezit. Toti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Iowa Wolf Pack 0:10

75e minuut.
Bódis heeft problemen om de bal te vangen. Bódis probeert naar een medespeler te passen. Roczniak is nu in balbezit. Roczniak draait met de bal, schiet en ... Anghelinii maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Toti rent richting de bal. Toti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Iowa Wolf Pack 0:11

77e minuut.
Anghelinii met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Palagyi de bal onder controle te krijgen. Murdzak speelt de bal door. Roczniak rent richting de bal. Roczniak haalt uit met een fantastische trap. Anghelinii bokst de bal weg. Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Iowa Wolf Pack 0:12

79e minuut.
Murdzak is nu in balbezit. Klungelig pakt Toti de bal. Palagyi met een sublieme pass. Klungelig pakt Roczniak de bal. Roczniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Hinc met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vikatos met een snelle inworp. Murdzak is nu in balbezit. Murdzak draait met de bal, schiet en ... Anghelinii verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Iowa Wolf Pack 0:13

82e minuut.
Vikatos met de inworp. Murdzak met een sublieme pass. Roczniak heeft problemen om de bal te vangen. Roczniak draait met de bal, schiet en ... Anghelinii probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Vikatos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak met een sublieme pass. Toti rent richting de bal. Toti haalt uit met een fantastische trap. Anghelinii bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Chełmek 80%, Iowa Wolf Pack 20%.
KS Chełmek - Iowa Wolf Pack 0:13