Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Merluchon Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4948
FC Merluchon New.Team
442 bofbof Tactiek 5-2-1-2 Piston
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
48.7 gemiddelde waardering 53.3
solid Schieten adequate
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Viñuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Viñuela met een sublieme pass. Bellavista is nu in balbezit. Bellavista draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Matuszak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chmielniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielniak met een sublieme pass. Patlar is nu in balbezit. Patlar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Patlar rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Noël rent richting de bal. Danielczyk onderschept slim de pass. Danielczyk met een sublieme pass. Patlar rent richting de bal. Patlar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chmielniak speelt de bal door. Matuszak is nu in balbezit. Matuszak haalt uit met een fantastische trap. Wojciulewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pulido Senderos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - New.Team 0:1

34e minuut.
Ciubuc met een sublieme pass. Wojciulewicz geeft de bal voor. Bellavista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellavista haalt uit met een fantastische trap. Düdükçüoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Merluchon - New.Team 1:1

35e minuut.
Chmielniak rent richting de bal. Nydal verovert de bal door een tackle van achteren. Dias is nu in balbezit. Dias geeft een lange en hoge pass. Patlar maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 56%, New.Team 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Merluchon - New.Team 1:1

49e minuut.
Ţirtea is nu in balbezit. Danielczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Danielczyk geeft een lange en hoge pass. Matuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ciubuc rent richting de bal. Correa rent richting de bal. Ciubuc onderschept slim de pass. Ciubuc geeft een lange en hoge pass. Pereyra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - New.Team 2:1

65e minuut.
Wilga geeft een hoge lob. Chmielniak rent richting de bal. Matuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak schiet op doel. Pulido Senderos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Danielczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Constant probeert naar een medespeler te passen. Matuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszak draait met de bal, schiet en ... Pulido Senderos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Merluchon - New.Team 2:2

82e minuut.
Lefranc speelt de bal door. Dias rent richting de bal. Danielczyk speelt de bal door. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 53%, New.Team 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Merluchon - New.Team 2:2