Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC ORANGE Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6956
FC ORANGE Ex Machina
Orange X Tactiek MOLON LABE
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
52.6 gemiddelde waardering 48.3
solid Schieten very good
excellent Passen average
good Verdedigen excellent


12e minuut.
Khlynov onderschept slim de pass. Kafitz is nu in balbezit. Kafitz passt de bal zonder na te denken. Gray is nu in balbezit. Gray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Khlynov heeft problemen om de bal te vangen. Tzouvanakis is nu in balbezit. Tzouvanakis probeert naar een medespeler te passen. Gray is nu in balbezit. Gray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ORANGE - Ex Machina 1:0

29e minuut.
Gabdullin kopt de bal weg. Juglar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Golar. Golar krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kafitz is nu in balbezit. Trevisan verovert de bal door een tackle van achteren. Trevisan geeft een hoge lob. Gabdullin rent richting de bal. Gabdullin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piesik rent richting de bal. Lauaki verovert de bal door een tackle van achteren. Torreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki verovert de bal door een tackle van achteren. Lauaki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ORANGE - Ex Machina 1:1

44e minuut.
Freyne trapt de bal weg. Sowiński kopt de bal weg. Lisjak is nu in balbezit. Lauaki verovert de bal door een tackle van achteren. Lauaki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ORANGE 42%, Ex Machina 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ORANGE - Ex Machina 1:1

55e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Khlynov verovert de bal door een tackle van achteren. Tzouvanakis maakt een afschuwelijke overtreding. Tzouvanakis krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Gomes probeert de bal met de borst te controleren. Gomes passt de bal zonder na te denken. Kafitz rent richting de bal. Kafitz haalt uit met een fantastische trap. Freyne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ORANGE - Ex Machina 2:1

71e minuut.
Kafitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes speelt de bal door. Kafitz rent richting de bal. Kafitz haalt uit met een fantastische trap. Freyne bokst de bal weg.

84e minuut.
Lisjak kopt de bal weg. Juglar probeert de bal aan de voet te houden. Golar rent richting de bal. Golar geeft de bal voor. Kafitz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Young kopt de bal weg. Tzouvanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sowiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ORANGE 45%, Ex Machina 55%.
FC ORANGE - Ex Machina 2:1