Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Baphomet's Throne
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5002
coldfear SuMqAyIt Sb
mambałaga Tactiek ac ol kisi ol!
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
37.9 gemiddelde waardering 41.8
very good Schieten good
average Passen good
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Mieder passt de bal zonder na te denken. Qafurov rent richting de bal. Frelek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frelek krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Halata geeft een hoge lob. Inworp. Gomozov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akifli bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Karpacz met een snelle inworp. Halata is nu in balbezit. Gomozov geeft de bal voor. Mieder is nu in balbezit. Mieder draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Daar is Cygan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cygan verovert de bal door een tackle van achteren. Cygan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - SuMqAyIt Sb 1:0

30e minuut.
Dźwigała probeert de bal met de borst te controleren. Qafurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dźwigała tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dźwigała krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Zuncheddu rent richting de bal. Zuncheddu geeft een hoge lob. Olechwierowicz probeert de bal aan de voet te houden. Cygan is nu in balbezit. Cygan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Akifli kopt de bal weg. Klungelig pakt Halata de bal. Mieder rent richting de bal. Gomozov is nu in balbezit. Gomozov schiet op doel. Filemon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
coldfear - SuMqAyIt Sb 1:1

40e minuut.
Rövşənov passt de bal in één keer door. Cygan rent richting de bal. Met opzet legt Babaşov zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Babaşov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Cygan springt en kopt de bal. Niftəliyev speelt de bal door. Qafurov kopt de bal weg. Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 43%, SuMqAyIt Sb 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
coldfear - SuMqAyIt Sb 1:1

51e minuut.
Dźwigała speelt de bal door. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder verovert de bal door een tackle van achteren. Mieder schiet op doel. Filemon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - SuMqAyIt Sb 1:2

60e minuut.
Zuncheddu probeert naar een medespeler te passen. Cygan heeft problemen om de bal te vangen. Karpacz probeert naar een medespeler te passen. Cygan is nu in balbezit. Cygan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Gahde is nu in balbezit. Gahde speelt de bal door. Əşrəfov met een sublieme pass. Cygan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cygan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz probeert naar een medespeler te passen. Cygan is nu in balbezit. Cygan haalt uit met een fantastische trap. Niftəliyev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
coldfear - SuMqAyIt Sb 2:2

71e minuut.
Dźwigała onderschept slim de pass. Dźwigała geeft de bal voor. Cygan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cygan haalt uit met een fantastische trap. Niftəliyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - SuMqAyIt Sb 3:2

75e minuut.
Frelek is nu in balbezit. Aslan rent richting de bal. Aslan passt de bal met de wreef. Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Akifli geeft een lange en hoge pass. Daar is Gahde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
coldfear - SuMqAyIt Sb 3:3

81e minuut.
Aslan is nu in balbezit. Aslan met een sublieme pass. Gomozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomozov haalt uit met een fantastische trap. Paal! Akifli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu verovert de bal door een tackle van achteren. Zuncheddu geeft een hoge lob. Cygan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cygan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Yusifov geeft een lange en hoge pass. Cygan kopt de bal weg. Olechwierowicz rent richting de bal. Olechwierowicz haalt uit met een fantastische trap. Niftəliyev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - SuMqAyIt Sb 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 34%, SuMqAyIt Sb 66%.
coldfear - SuMqAyIt Sb 4:3