Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fiat tym Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2045
fiat tym FC Bulíci Jirkov
442 Tactiek magic
33% Balbezit 67%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 58
poor Schieten good
poor Passen very good
weak Verdedigen excellent


1e minuut.
Tiha passt de bal in één keer door. Dobíhal heeft problemen om de bal te vangen. Dereszkiewicz speelt de bal door. Dobíhal is nu in balbezit. Dobíhal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Dereszkiewicz neemt de hoekschop. Tiha is nu in balbezit. Tubřík legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tiha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tiha zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Chudoba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Tiha is nu in balbezit. Tiha passt de bal met de wreef. Hornický rent richting de bal. Hornický schiet op doel. Chudoba probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Podbrożny met een harde bal richting middenveld. Daar is Poživil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobíhal is nu in balbezit. Dobíhal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - FC Bulíci Jirkov 0:1

11e minuut.
Půhoný onderschept slim de pass. Dobíhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobíhal rent richting de bal. Dobíhal haalt uit met een fantastische trap. Chudoba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Dobíhal heeft problemen om de bal te vangen. Dereszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Hornický is nu in balbezit. Dobíhal rent richting de bal. Dobíhal haalt uit met een fantastische trap. Chudoba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Poživil bereikt de bal nog maar net als eerste. Půhoný onderschept slim de pass. Půhoný met een sublieme pass. Hornický is nu in balbezit. Hornický schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Young speelt de bal door. Tiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiha passt de bal in één keer door. Hornický is nu in balbezit. Hornický draait met de bal, schiet en ... Chudoba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ježek de bal. Dobíhal rent richting de bal. Dobíhal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - FC Bulíci Jirkov 0:2

33e minuut.
Půhoný is nu in balbezit. Půhoný passt de bal met de wreef. Hornický is nu in balbezit. Hornický draait met de bal, schiet en ... Chudoba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - FC Bulíci Jirkov 0:3

35e minuut.
Tomeš verovert de bal door een tackle van achteren. Tomeš geeft een lange en hoge pass. Inworp. Young met de inworp. Honzíček geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hornický heeft problemen om de bal te vangen. Dobíhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobíhal draait met de bal, schiet en ... Chudoba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Tiha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rejman komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Young rent richting de bal. Rejman is nu in balbezit. Rejman passt de bal met de wreef. Dobíhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobíhal haalt uit met een fantastische trap. Chudoba bokst de bal weg.

42e minuut.
Podbrożny verovert de bal door een tackle van achteren. Podbrożny geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Young met een snelle inworp. Lepšík geeft een hoge lob. Chudoba bokst de bal weg. Hornický bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornický draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - FC Bulíci Jirkov 0:4

45e minuut.
Rejman heeft problemen om de bal te vangen. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young passt de bal zonder na te denken. Hornický rent richting de bal. Hornický schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fiat tym 91%, FC Bulíci Jirkov 9%.
fiat tym - FC Bulíci Jirkov 0:4

48e minuut.
Danihelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Půhoný rent richting de bal. Půhoný probeert naar een medespeler te passen. Dobíhal rent richting de bal. Dobíhal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Rejman rent richting de bal. Rejman speelt de bal door. Hornický rent richting de bal. Daar is Dobíhal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobíhal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - FC Bulíci Jirkov 0:5

52e minuut.
Young probeert naar een medespeler te passen. Dobíhal heeft problemen om de bal te vangen. Půhoný speelt de bal door. Dobíhal rent richting de bal. Dobíhal draait met de bal, schiet en ... Chudoba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Rejman haalt uit met een fantastische trap. Chudoba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krpenský met een snelle inworp. Dobíhal is nu in balbezit. Dobíhal schiet op doel. Paal!

54e minuut.
Půhoný passt de bal met de wreef. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young passt de bal in één keer door. Rejman is nu in balbezit. Rejman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejman speelt de bal door. Hornický rent richting de bal. Hornický draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dereszkiewicz speelt de bal door. Dobíhal heeft problemen om de bal te vangen. Dobíhal passt de bal zonder na te denken. Young is nu in balbezit. Young haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Dobíhal verovert de bal door een tackle van achteren. Půhoný geeft de bal voor. Podbrożny heeft problemen om de bal te vangen. Rejman is nu in balbezit. Rejman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Dobíhal de bal. Dobíhal draait met de bal, schiet en ... Chudoba bokst de bal weg. Dobíhal rent richting de bal. Dobíhal geeft een hoge lob. Rejman rent richting de bal. Rejman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - FC Bulíci Jirkov 0:6

69e minuut.
Young speelt de bal door. Rejman heeft problemen om de bal te vangen. Rejman geeft de bal voor. Hornický bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornický draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Tubřík is nu in balbezit. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young speelt de bal door. Hornický bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornický draait met de bal, schiet en ... Chudoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dobíhal rent richting de bal. Dobíhal draait met de bal, schiet en ... Chudoba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - FC Bulíci Jirkov 0:7

75e minuut.
Dereszkiewicz rent richting de bal. Dereszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Dobíhal rent richting de bal. Dobíhal schiet op doel. Chudoba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - FC Bulíci Jirkov 0:8

77e minuut.
Young is nu in balbezit. Young passt de bal in één keer door. Rejman rent richting de bal. Rejman schiet op doel. Chudoba probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Dobíhal de bal. Dereszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereszkiewicz passt de bal in één keer door. Dobíhal is nu in balbezit. Dobíhal haalt uit met een fantastische trap. Chudoba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rejman is nu in balbezit. Rejman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - FC Bulíci Jirkov 0:9

80e minuut.
Young probeert de bal met de borst te controleren. Young speelt de bal door. Hornický is nu in balbezit. Dobíhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobíhal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Rejman passt de bal zonder na te denken. Hornický heeft problemen om de bal te vangen. Hornický probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dobíhal de bal. Dobíhal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - FC Bulíci Jirkov 0:10

86e minuut.
Hornický probeert naar een medespeler te passen. Rejman is nu in balbezit. Young rent richting de bal. Rejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Dereszkiewicz rent richting de bal. Dereszkiewicz met een sublieme pass. Dobíhal rent richting de bal. Dobíhal haalt uit met een fantastische trap. Chudoba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - FC Bulíci Jirkov 0:11

90e minuut.
Young passt de bal zonder na te denken. Tomeš is nu in balbezit. Dobíhal verovert de bal door een tackle van achteren. Dobíhal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - FC Bulíci Jirkov 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fiat tym 84%, FC Bulíci Jirkov 16%.
fiat tym - FC Bulíci Jirkov 0:12