Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sverige U21 Polska U21
Remis Tactiek 5 Polska
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
47.5 gemiddelde waardering 57.5
adequate Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


11e minuut.
Kentsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kentsson geeft een lange en hoge pass. Zarosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herisz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Backe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hegerfors komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Borén bereikt de bal nog maar net als eerste. Czępiński verovert de bal door een tackle van achteren. Richardsson rent richting de bal. Czępiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czępiński schiet op doel. Mikaelsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pełszyk komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Kotyrba met een sublieme pass. Lesiak rent richting de bal. Lesiak speelt de bal door. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. Mikaelsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sverige U21 63%, Polska U21 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sverige U21 - Polska U21 0:0

51e minuut.
Inworp. Nööjd komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Qvarnström speelt de bal door. Sälle rent richting de bal. Sälle geeft de bal voor. Nööjd bereikt de bal nog maar net als eerste. Nööjd haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Krysztofiak de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Borén heeft problemen om de bal te vangen. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. Kentsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mikaelsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - Polska U21 0:1

56e minuut.
Rosin komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasiak komt het veld opgelopen. Matulewicz komt het veld opgelopen. Jamesson komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kentsson is nu in balbezit. Kentsson geeft een lange en hoge pass. Matulewicz rent richting de bal. Matulewicz geeft een hoge lob. Czępiński krijgt zijn hoofd ertegen. Mikaelsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Czępiński kopt de bal weg. Pełszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełszyk met een sublieme pass. Czępiński rent richting de bal. Czępiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Capek probeert naar een medespeler te passen. Lesiak rent richting de bal. Lesiak probeert naar een medespeler te passen. Czępiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czępiński haalt uit met een fantastische trap. Mikaelsson bokst de bal weg.

81e minuut.
Matulewicz passt de bal met de wreef. Bergqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak onderschept slim de pass. Pasiak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Sobierajski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Lesiak probeert naar een medespeler te passen. Sobierajski met een sublieme pass. Kentsson rent richting de bal. Pasiak onderschept slim de pass. Pasiak schiet op doel. Mikaelsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sverige U21 66%, Polska U21 34%.
Sverige U21 - Polska U21 0:1