Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: South Park dome
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5891
Coon and friends b-one
Wonder Tweek Tactiek 442nie
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
43 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 27.9
excellent Schieten weak
very good Passen average
solid Verdedigen weak


4e minuut.
de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye haalt uit met een fantastische trap. Duval probeert de bal aan de voet te houden. Codrea rent richting de bal. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Comeyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Kantor geeft een lange en hoge pass. Daar is Corvers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye haalt uit met een fantastische trap. Comeyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - b-one 1:0

8e minuut.
Grün geeft de bal voor. Cearense is nu in balbezit. Cearense geeft een lange en hoge pass. Codrea krijgt zijn hoofd ertegen. Comeyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - b-one 2:0

12e minuut.
Morgeaux geeft de bal voor. Verbraken probeert de bal aan de voet te houden. Clymans rent richting de bal. Verbraken onderschept slim de pass. Verbraken geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina geeft een hoge lob. Codrea rent richting de bal. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - b-one 3:0

17e minuut.
Kantor speelt de bal door. Cearense is nu in balbezit. Cearense speelt de bal door. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dewit probeert naar een medespeler te passen. Cearense rent richting de bal. Cearense probeert naar een medespeler te passen. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kantor speelt de bal door. Cearense heeft problemen om de bal te vangen. Cearense met een sublieme pass. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ... Comeyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea is nu in balbezit. Codrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - b-one 4:0

33e minuut.
Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye verovert de bal door een tackle van achteren. Kantor met een sublieme pass. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Comeyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Urbina rent richting de bal. Ceulemans geeft de bal voor. Kantor kopt de bal weg. Codrea heeft problemen om de bal te vangen. Codrea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kantor speelt de bal door. Klungelig pakt Cearense de bal. Cearense passt de bal in één keer door. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - b-one 5:0

38e minuut.
Grün geeft een lange en hoge pass. de Le Hoye is nu in balbezit. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Comeyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - b-one 6:0

40e minuut.
de Le Hoye kopt de bal weg. Comeyne met een sublieme pass. Ott probeert de bal met de borst te controleren. Leblond is nu in balbezit. Leblond haalt uit met een fantastische trap. Comeyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Codrea rent richting de bal. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Comeyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Cearense is nu in balbezit. Cearense speelt de bal door. de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - b-one 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coon and friends 27%, b-one 73%.
Coon and friends - b-one 7:0

46e minuut.
Urbina geeft een hoge lob. Kantor rent richting de bal. Kantor probeert naar een medespeler te passen. Codrea rent richting de bal. Codrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - b-one 8:0

55e minuut.
Comeyne probeert naar een medespeler te passen. Urbina kopt de bal weg. Kantor probeert naar een medespeler te passen. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense draait met de bal, schiet en ... Comeyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Van Brabant is nu in balbezit. Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina met een sublieme pass. Cearense rent richting de bal. Cearense geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - b-one 9:0

62e minuut.
Codrea probeert de bal met de borst te controleren. Duval rent richting de bal. de Le Hoye verovert de bal door een tackle van achteren. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ... Comeyne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cearense passt de bal met de wreef. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye onderschept slim de pass. de Le Hoye schiet op doel. Comeyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor geeft een hoge lob. Codrea is nu in balbezit. Codrea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Codrea rent richting de bal. Codrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - b-one 10:0

73e minuut.
Urbina rent richting de bal. Urbina met een sublieme pass. Kantor rent richting de bal. Kantor geeft een hoge lob. Codrea krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Dewit probeert de bal met de borst te controleren. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense geeft de bal voor. Codrea heeft problemen om de bal te vangen. Codrea draait met de bal, schiet en ... Comeyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Kantor is nu in balbezit. Kantor geeft een lange en hoge pass. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - b-one 11:0

81e minuut.
Kantor passt de bal in één keer door. Cearense rent richting de bal. Cearense speelt de bal door. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Corvers is nu in balbezit. Kantor verovert de bal door een tackle van achteren. Kantor passt de bal zonder na te denken. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Peers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceulemans rent richting de bal. Ceulemans geeft een hoge lob. Codrea is nu in balbezit. Codrea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Comeyne speelt de bal door. Verbraken kopt de bal weg. Kantor is nu in balbezit. Kantor geeft een hoge lob. Codrea krijgt zijn hoofd ertegen. Comeyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coon and friends 19%, b-one 81%.
Coon and friends - b-one 11:0