Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Maho Club Texas Hold`em
maho1 vol1 Tactiek TERAZ_ALBO_NIGDY
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.6 gemiddelde waardering 27.5
formidable Schieten poor
very good Passen poor
solid Verdedigen average


4e minuut.
van der Vliet kopt de bal weg. Daar is Barbarosoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzegrzulak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ciubuc verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubuc speelt de bal door. van der Vliet met een sublieme pass. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. Hartl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Somló bereikt de bal nog maar net als eerste. do Pagode verovert de bal door een tackle van achteren. do Pagode passt de bal met de wreef. Osuna rent richting de bal. Osuna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Ciubuc passt de bal zonder na te denken. do Pagode is nu in balbezit. do Pagode speelt de bal door. Osuna rent richting de bal. Osuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maho Club - Texas Hold`em 1:0

14e minuut.
Osuna draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grzegrzulak de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. do Pagode neemt de hoekschop. Barbarosoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maho Club - Texas Hold`em 2:0

15e minuut.
Grzegrzulak speelt de bal door. Bertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertino probeert naar een medespeler te passen. Osuna is nu in balbezit. Osuna haalt uit met een fantastische trap. Hartl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Hartl probeert naar een medespeler te passen. do Pagode bereikt de bal nog maar net als eerste. do Pagode geeft een lange en hoge pass. Osuna rent richting de bal. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kluonaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluonaitis passt de bal in één keer door. van der Vliet rent richting de bal. van der Vliet geeft een lange en hoge pass. Osuna krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Sara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osuna rent richting de bal. van der Vliet bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vliet draait met de bal, schiet en ... Hartl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maho Club - Texas Hold`em 3:0

23e minuut.
do Pagode bereikt de bal nog maar net als eerste. do Pagode passt de bal zonder na te denken. Osuna rent richting de bal. Osuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maho Club - Texas Hold`em 4:0

32e minuut.
Dione probeert naar een medespeler te passen. van der Vliet bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vliet passt de bal in één keer door. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Osuna passt de bal met de wreef. Kluonaitis rent richting de bal. Kluonaitis passt de bal zonder na te denken. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel. Hartl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Neguţescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barbarosoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. van der Vliet legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
van der Vliet heeft problemen om de bal te vangen. van der Vliet probeert naar een medespeler te passen. do Pagode met een sublieme pass. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
do Pagode passt de bal zonder na te denken. van der Vliet bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vliet passt de bal in één keer door. Osuna rent richting de bal. Osuna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
do Pagode is nu in balbezit. do Pagode passt de bal zonder na te denken. Osuna rent richting de bal. Osuna haalt uit met een fantastische trap. Hartl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maho Club - Texas Hold`em 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maho Club 17%, Texas Hold`em 83%.
FC Maho Club - Texas Hold`em 5:0

47e minuut.
Barbarosoğlu rent richting de bal. Bertino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barbarosoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barbarosoğlu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hartl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maho Club - Texas Hold`em 6:0

55e minuut.
Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Somló begaat een overtreding. Osuna raakt geblesseerd tijdens het duel. do Pagode zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barbarosoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Hartl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Årvik passt de bal zonder na te denken. do Pagode bereikt de bal nog maar net als eerste. do Pagode passt de bal met de wreef. Osuna rent richting de bal. Osuna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Neguţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu geeft een hoge lob. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hartl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Barbarosoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maho Club - Texas Hold`em 7:0

67e minuut.
Dione verovert de bal door een tackle van achteren. Årvik speelt de bal door. do Pagode bereikt de bal nog maar net als eerste. do Pagode geeft de bal voor. Barbarosoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maho Club - Texas Hold`em 8:0

69e minuut.
Barbarosoğlu probeert naar een medespeler te passen. van der Vliet bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vliet passt de bal met de wreef. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ... Hartl bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maho Club - Texas Hold`em 9:0

72e minuut.
do Pagode is nu in balbezit. do Pagode passt de bal zonder na te denken. Osuna is nu in balbezit. Osuna schiet op doel. Hartl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maho Club - Texas Hold`em 10:0

77e minuut.
Årvik probeert naar een medespeler te passen. van der Vliet met een sublieme pass. Kluonaitis geeft de bal voor. Barbarosoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Hartl bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maho Club - Texas Hold`em 11:0

81e minuut.
Przywara heeft problemen om de bal te vangen. Kluonaitis onderschept slim de pass. Kluonaitis probeert naar een medespeler te passen. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maho Club - Texas Hold`em 12:0

84e minuut.
Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke geeft de bal voor. do Pagode speelt de bal door. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kluonaitis kopt de bal weg. van der Vliet bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vliet speelt de bal door. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
do Pagode passt de bal in één keer door. van der Vliet is nu in balbezit. van der Vliet met een sublieme pass. Osuna is nu in balbezit. Osuna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Barbarosoğlu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maho Club - Texas Hold`em 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maho Club 14%, Texas Hold`em 86%.
FC Maho Club - Texas Hold`em 13:0