Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASRIM Iskrzynia FC Rypin
Na3 Tactiek Trening_2
48% Balbezit 52%
9% Spel op eigen helft 91%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 51.6
good Schieten good
good Passen good
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Villasanti is nu in balbezit. Villasanti passt de bal zonder na te denken. Inworp. Thành Vinh met een snelle inworp. Małyszka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Grzybek de bal. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eboh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eboh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Szatkowski rent richting de bal. Szatkowski geeft een lange en hoge pass. Eboh is nu in balbezit. Eboh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 1:0

15e minuut.
Daar is Klich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małyszka is nu in balbezit. Małyszka passt de bal in één keer door. Eboh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboh schiet op doel. Ciurea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Trochim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thành Vinh met een sublieme pass. Tomella probeert naar een medespeler te passen. Małyszka is nu in balbezit. Małyszka draait met de bal, schiet en ... Ciurea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Florêncio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lussenhoff met een snelle inworp. Eboh is nu in balbezit. Eboh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bernard passt de bal in één keer door. Lussenhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Lussenhoff passt de bal in één keer door. Eboh is nu in balbezit. Eboh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Eboh passt de bal zonder na te denken. Florêncio probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thành Vinh neemt de hoekschop. Florêncio kopt de bal weg. Ciurea bokst de bal weg. Eboh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 2:0

26e minuut.
Trochim met de inworp. Grzybek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybek probeert naar een medespeler te passen. Małyszka rent richting de bal. Małyszka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Villasanti rent richting de bal. Villasanti probeert naar een medespeler te passen. Pniewski rent richting de bal. Pniewski geeft een hoge lob. Florêncio kopt de bal weg. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Tokody passt de bal met de wreef. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh passt de bal met de wreef. Grzybek heeft problemen om de bal te vangen. Grzybek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 11%, FC Rypin 89%.
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 2:0

51e minuut.
Pitry kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lussenhoff met een snelle inworp. Eboh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboh geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Thành Vinh rent richting de bal. Grzybek rent richting de bal. Grzybek geeft een lange en hoge pass. Eboh is nu in balbezit. Eboh haalt uit met een fantastische trap. Ciurea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 3:0

56e minuut.
Klich probeert naar een medespeler te passen. Villasanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasanti passt de bal zonder na te denken. Eboh is nu in balbezit. Eboh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Sobol` rent richting de bal. Lussenhoff onderschept slim de pass. Lussenhoff probeert naar een medespeler te passen. Eboh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboh haalt uit met een fantastische trap. Ciurea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Małyszka is nu in balbezit. Małyszka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Ciurea trapt de bal weg. Klich controleert de bal met de borst. Thành Vinh speelt de bal door. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka draait met de bal, schiet en ... Paal! Ciurea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tokody met een snelle inworp. Eboh is nu in balbezit. Eboh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 4:0

65e minuut.
Pitry geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lussenhoff met de inworp. Eboh rent richting de bal. Eboh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Thành Vinh speelt de bal door. Szatkowski met een sublieme pass. Florêncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka verovert de bal door een tackle van achteren. Małyszka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sobol` passt de bal met de wreef. Bernard met een sublieme pass. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 7%, FC Rypin 93%.
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 5:0