Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: bahcestar Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1591
bahcestar Sarı Krampon SK
cris 2 Tactiek Atack Privat
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
50.7 gemiddelde waardering 43.1
very good Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Oliveira speelt de bal door. Cyll bereikt de bal nog maar net als eerste. Astier verovert de bal door een tackle van achteren. Astier schiet op doel. Bordese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - Sarı Krampon SK 0:1

6e minuut.
Szajewski is nu in balbezit. Szajewski geeft een lange en hoge pass. Cabbar probeert naar een medespeler te passen. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Gammeltoft Hansen haalt uit met een fantastische trap. Palella bokst de bal weg. Hodulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodulík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Kıbrıslı de bal. Kıbrıslı onderschept slim de pass. Chifflet bereikt de bal nog maar net als eerste. Chifflet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - Sarı Krampon SK 0:2

17e minuut.
Cyll onderschept slim de pass. Cyll speelt de bal door. Orsini speelt de bal door. Klungelig pakt Hodulík de bal. Hodulík passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Orsini is nu in balbezit. Orsini speelt de bal door. Hodulík rent richting de bal. Hodulík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - Sarı Krampon SK 1:2

28e minuut.
Kocisz probeert de bal met de borst te controleren. Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - Sarı Krampon SK 1:3

31e minuut.
Klungelig pakt Paganel de bal. Paganel passt de bal in één keer door. Iwersen rent richting de bal. Gammeltoft Hansen onderschept slim de pass. Gammeltoft Hansen draait met de bal, schiet en ... Palella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Kocisz rent richting de bal. Kocisz haalt uit met een fantastische trap. Bordese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - Sarı Krampon SK 1:4

37e minuut.
Palella met een harde bal richting middenveld. Melekyüz kopt de bal weg. Cabbar met een sublieme pass. Paganel rent richting de bal. Paganel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Foteinos verovert de bal door een tackle van achteren. Foteinos geeft een hoge lob. Cyll is nu in balbezit. Astier verovert de bal door een tackle van achteren. Astier draait met de bal, schiet en ... Bordese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kocisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - Sarı Krampon SK 1:5

44e minuut.
Gammeltoft Hansen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cabbar de bal. Astier bereikt de bal nog maar net als eerste. Astier haalt uit met een fantastische trap. Bordese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - Sarı Krampon SK 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bahcestar 46%, Sarı Krampon SK 54%.
bahcestar - Sarı Krampon SK 1:6

50e minuut.
Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrejš verovert de bal door een tackle van achteren. Mokrejš met een sublieme pass. Oliveira rent richting de bal. Oliveira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Iwersen geeft een hoge lob. Tingshu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tingshu speelt de bal door. Astier rent richting de bal. Astier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bordese trapt de bal weg. Mokrejš kopt de bal weg. Klungelig pakt Astier de bal. Astier draait met de bal, schiet en ... Bordese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Gammeltoft Hansen kopt de bal weg. Klungelig pakt Paganel de bal. Iwersen begaat een overtreding. Paganel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paganel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mokrejš passt de bal zonder na te denken. Chifflet is nu in balbezit. Chifflet geeft een hoge lob. Astier rent richting de bal. Astier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - Sarı Krampon SK 1:7

70e minuut.
Orsini passt de bal met de wreef. Hodulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodulík met een sublieme pass. Paganel is nu in balbezit. Paganel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - Sarı Krampon SK 2:7

72e minuut.
Orsini probeert naar een medespeler te passen. Szajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajewski speelt de bal door. Paganel is nu in balbezit. Paganel haalt uit met een fantastische trap. Palella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Szajewski is nu in balbezit. Szajewski passt de bal in één keer door. Paganel is nu in balbezit. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Gammeltoft Hansen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wlazłowicz komt het veld opgelopen. Aliotta komt het veld opgelopen. Lale komt het veld opgelopen. Rudawski komt het veld opgelopen. Mena komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Inworp. Szajewski met een snelle inworp. Elbüken probeert de bal met de borst te controleren. Astier bereikt de bal nog maar net als eerste. Astier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Gammeltoft Hansen speelt de bal door. Orsini is nu in balbezit. Orsini met een sublieme pass. Hodulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodulík draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bahcestar 44%, Sarı Krampon SK 56%.
bahcestar - Sarı Krampon SK 2:7