Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Việt Nam U21 India U21
4-2-1-3 Tactiek Dungeon food
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 44.7
very good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Majoo geeft een lange en hoge pass. Solaimathi kopt de bal weg. Lân bereikt de bal nog maar net als eerste. Umakanta verovert de bal door een tackle van achteren. Umakanta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Trung Giang passt de bal in één keer door. Raviram onderschept slim de pass. Gia Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Thiện schiet op doel. Mona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam U21 - India U21 1:0

21e minuut.
Surnilla geeft een hoge lob. Hoàng Hà is nu in balbezit. Majoo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Majoo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Majoo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Lân kopt de bal weg. Anh Quang geeft een hoge lob. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà draait met de bal, schiet en ... Mona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam U21 - India U21 2:0

32e minuut.
Hải Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Dương geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam U21 - India U21 3:0

38e minuut.
Solaimathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Dương onderschept slim de pass. Hải Dương passt de bal in één keer door. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Snehal is nu in balbezit. Xuân Kiên onderschept slim de pass. Minh Sơn met een sublieme pass. Gia Thiện rent richting de bal. Gia Thiện draait met de bal, schiet en ... Mona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Mona speelt de bal door. Snehal kopt de bal weg. Daar is Surnilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà schiet op doel. Mona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam U21 43%, India U21 57%.
Việt Nam U21 - India U21 3:0

46e minuut.
Klungelig pakt Umakanta de bal. Lân verovert de bal door een tackle van achteren. Sivaram maakt een afschuwelijke overtreding. Lân wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vân Sơn trapt de bal weg van het doel. Anh Quang kopt de bal weg. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Trung Giang passt de bal met de wreef. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà met een sublieme pass. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang schiet op doel. Mona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hoàng Hà kopt de bal weg. Trung Giang rent richting de bal. Surnilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang onderschept slim de pass. Trung Giang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Snehal kan de bal niet met de borst controleren. Anh Quang is nu in balbezit. Anh Quang passt de bal in één keer door. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà draait met de bal, schiet en ... Mona bokst de bal weg.

64e minuut.
Xuân Kiên passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Surnilla ... Strafschop! Surnilla krijgt een gele kaart. Hoàng Hà raakt geblesseerd tijdens het duel. Trung Giang legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Mona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam U21 - India U21 4:0

68e minuut.
Inworp. Pillay komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shvetank komt het veld opgelopen. Choughoy komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Minh Sơn passt de bal in één keer door. Xuân Kiên is nu in balbezit. Xuân Kiên speelt de bal door. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà draait met de bal, schiet en ... Mona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Surnilla heeft problemen om de bal te vangen. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Shvetank rent richting de bal. Shvetank passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hải Dương de bal. Hải Dương geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Raviram de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Hải Dương is nu in balbezit. Hải Dương speelt de bal door. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Hà schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam U21 33%, India U21 67%.
Việt Nam U21 - India U21 4:0