Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: caraculos Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4505
caraculos Fc Vegas Best
opertura Tactiek obicei
60% Balbezit 40%
10% Spel op eigen helft 90%
52 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 23.7
formidable Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Palombieri verovert de bal door een tackle van achteren. Bruycker bereikt de bal nog maar net als eerste. Palombieri verovert de bal door een tackle van achteren. Palombieri schiet op doel. Briscariu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 1:0

5e minuut.
Sokolovsky is nu in balbezit. Palombieri onderschept slim de pass. Palombieri passt de bal met de wreef. Labuda is nu in balbezit. Labuda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 2:0

6e minuut.
Daar is Radowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palombieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolovsky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palombieri raakt geblesseerd tijdens het duel. Litkowski komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 3:0

7e minuut.
Kupčík rent richting de bal. Kupčík geeft een lange en hoge pass. Labuda kopt de bal weg. Palombieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Palombieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Del Valle passt de bal met de wreef. Labuda is nu in balbezit. Fugazzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Labuda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toderaş zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Pop de bal. Palombieri is nu in balbezit. Toderaş rent richting de bal. Toderaş haalt uit met een fantastische trap. Briscariu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 4:0

14e minuut.
Toderaş passt de bal zonder na te denken. Labuda is nu in balbezit. Pop rent richting de bal. Palombieri onderschept slim de pass. Palombieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 5:0

15e minuut.
Palombieri verovert de bal door een tackle van achteren. Palombieri haalt uit met een fantastische trap. Daar is Fugazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Labuda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Fugazzi met een harde bal richting middenveld. Del Valle kopt de bal weg. Klungelig pakt Labuda de bal. Labuda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pop heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Del Valle is nu in balbezit. Del Valle geeft een hoge lob. Bruycker heeft problemen om de bal te vangen. Palombieri rent richting de bal. Palombieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Del Valle kopt de bal weg. Labuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Thornton is nu in balbezit. Labuda onderschept slim de pass. Labuda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kupčík met de inworp. Savastano bereikt de bal nog maar net als eerste. Palombieri verovert de bal door een tackle van achteren. Palombieri geeft een lange en hoge pass. Labuda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 6:0

27e minuut.
Palombieri passt de bal met de wreef. Daar is Labuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruycker bereikt de bal nog maar net als eerste. Labuda verovert de bal door een tackle van achteren. Labuda haalt uit met een fantastische trap. Briscariu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Fugazzi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 7:0

29e minuut.
Briscariu met een harde bal richting middenveld. Litkowski kopt de bal weg. Labuda rent richting de bal. Palombieri rent richting de bal. Palombieri schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 8:0

31e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Kupčík onderschept slim de pass. Kupčík speelt de bal door. Daar is Palombieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palombieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Savastano geeft een hoge lob. Litkowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Toderaş de bal onder controle te krijgen. Palombieri is nu in balbezit. Palombieri schiet op doel. Briscariu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Toderaş speelt de bal door. Klungelig pakt Labuda de bal. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Labuda verovert de bal door een tackle van achteren. Labuda schiet op doel. Briscariu bokst de bal weg. Sokolovsky kopt de bal weg. Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Palombieri rent richting de bal. Palombieri haalt uit met een fantastische trap. Briscariu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 9:0

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Briscariu niet meer kan verder spelen. Searles komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Calvo passt de bal in één keer door. Litkowski probeert naar een medespeler te passen. Toderaş probeert naar een medespeler te passen. Labuda is nu in balbezit. Labuda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 10:0

39e minuut.
Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupčík is nu in balbezit. Kupčík passt de bal in één keer door. Palombieri is nu in balbezit. Palombieri haalt uit met een fantastische trap. Paal! Searles maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Labuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Labuda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 11:0

43e minuut.
Thornton rent richting de bal. Thornton heeft problemen om de bal te vangen. Del Valle is nu in balbezit. Labuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Labuda draait met de bal, schiet en ... Searles bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 12:0

44e minuut.
Litkowski passt de bal met de wreef. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle passt de bal in één keer door. Labuda rent richting de bal. Labuda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Del Valle probeert de bal met de borst te controleren. Del Valle passt de bal in één keer door. Daar is Labuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labuda haalt uit met een fantastische trap. Pop probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 10%, Fc Vegas Best 90%.
caraculos - Fc Vegas Best 12:0

47e minuut.
Toderaş speelt de bal door. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle geeft een lange en hoge pass. Daar is Palombieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palombieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 13:0

50e minuut.
Bilecikli is nu in balbezit. Toderaş verovert de bal door een tackle van achteren. Toderaş geeft de bal voor. Labuda is nu in balbezit. Labuda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Del Valle passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Litkowski de bal. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle geeft een hoge lob. Palombieri krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Del Valle is nu in balbezit. Del Valle geeft een lange en hoge pass. Labuda rent richting de bal. Labuda haalt uit met een fantastische trap. Searles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 14:0

57e minuut.
Litkowski met een snelle inworp. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle passt de bal in één keer door. Toderaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 15:0

61e minuut.
Sokolovsky rent richting de bal. Kupčík onderschept slim de pass. Kupčík passt de bal in één keer door. Palombieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Palombieri haalt uit met een fantastische trap. Searles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Del Valle is nu in balbezit. Thornton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Del Valle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Litkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Palombieri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 16:0

69e minuut.
Labuda onderschept slim de pass. Labuda speelt de bal door. Toderaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Palombieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Palombieri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Kupčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupčík geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sokolovsky de bal onder controle te krijgen. Labuda is nu in balbezit. Labuda schiet op doel. De bal raakt de paal. Searles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palombieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Palombieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 17:0

71e minuut.
Del Valle rent richting de bal. Del Valle speelt de bal door. Toderaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labuda rent richting de bal. Labuda haalt uit met een fantastische trap. Searles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sokolovsky de bal. Palombieri rent richting de bal. Palombieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 18:0

74e minuut.
Litkowski passt de bal in één keer door. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle geeft de bal voor. Labuda krijgt zijn hoofd ertegen. Searles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 19:0

76e minuut.
Del Valle passt de bal zonder na te denken. Fugazzi is nu in balbezit. Labuda onderschept slim de pass. Labuda geeft de bal voor. Palombieri krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 20:0

81e minuut.
Doeltrap. Brągiel trapt de bal weg van het doel. Del Valle kopt de bal weg. Labuda is nu in balbezit. Labuda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle passt de bal in één keer door. Palombieri heeft problemen om de bal te vangen. Palombieri schiet op doel. Searles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 21:0

86e minuut.
Litkowski probeert de bal aan de voet te houden. Ingesson speelt de bal door. Toderaş rent richting de bal. Palombieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Palombieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Savastano is nu in balbezit. Savastano passt de bal zonder na te denken. Del Valle rent richting de bal. Labuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Labuda haalt uit met een fantastische trap. Searles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Palombieri kopt de bal weg. Toderaş probeert de bal aan de voet te houden. Sokolovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Palombieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Palombieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Litkowski passt de bal met de wreef. Palombieri is nu in balbezit. Palombieri passt de bal in één keer door. Daar is Labuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labuda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Fc Vegas Best 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 10%, Fc Vegas Best 90%.
caraculos - Fc Vegas Best 22:0