Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Per Mezzo Punto Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2818
Per Mezzo Punto U.S.Montevergine
532 Tactiek Salgado
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 44.2
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Filini is nu in balbezit. Padovani onderschept slim de pass. Padovani passt de bal zonder na te denken. Coeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Coeli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

6e minuut.
Cristallo met een snelle inworp. Antimo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arnau de bal. Coeli is nu in balbezit. Coeli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Padovani de bal onder controle te krijgen. Censoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovani verovert de bal door een tackle van achteren. Coeli is nu in balbezit. Coeli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Badile kopt de bal weg. Causo heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ficulle. Ficulle krijgt een gele kaart. Causo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Emiliani met een snel genomen vrije trap. Padovani maakt een snoekduik en kopt de bal. Cirrottola bokst de bal weg. Coeli is nu in balbezit. Coeli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Per Mezzo Punto - U.S.Montevergine 0:1

12e minuut.
Civardi is nu in balbezit. Maniero verovert de bal door een tackle van achteren. Maniero geeft een hoge lob. Padovani controleert de bal met de borst. Padovani draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Per Mezzo Punto - U.S.Montevergine 0:2

21e minuut.
Causo onderschept slim de pass. Causo geeft een lange en hoge pass. Coeli is nu in balbezit. Coeli draait met de bal, schiet en ... Cirrottola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Coeli controleert de bal met de borst. Caenazzo is nu in balbezit. Padovani verovert de bal door een tackle van achteren. Padovani haalt uit met een fantastische trap. Cirrottola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Per Mezzo Punto - U.S.Montevergine 0:3

24e minuut.
Censoni rent richting de bal. Padovani rent richting de bal. Padovani schiet op doel. Cirrottola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Bonanni de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Per Mezzo Punto - U.S.Montevergine 0:4

32e minuut.
Coeli kopt de bal weg. Antimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Censoni onderschept slim de pass. Padovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Antimo probeert naar een medespeler te passen. Bonanni is nu in balbezit. Coeli onderschept slim de pass. Coeli schiet op doel. Cirrottola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Padovani de bal. Padovani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Per Mezzo Punto - U.S.Montevergine 0:5

37e minuut.
Ficulle heeft problemen om de bal te vangen. Antimo rent richting de bal. Antimo passt de bal zonder na te denken. Coeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Coeli haalt uit met een fantastische trap. Cirrottola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Coeli geeft een hoge lob. Cirrottola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Padovani krijgt zijn hoofd ertegen. Cirrottola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Per Mezzo Punto - U.S.Montevergine 0:6

44e minuut.
Arnau geeft een hoge lob. Cristallo speelt de bal door. Padovani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coeli rent richting de bal. Coeli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Per Mezzo Punto 77%, U.S.Montevergine 23%.
Per Mezzo Punto - U.S.Montevergine 0:6

46e minuut.
Antimo rent richting de bal. Antimo speelt de bal door. Maniero met een sublieme pass. Coeli rent richting de bal. Coeli schiet op doel. Cirrottola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Inworp. Emiliani met de inworp. Maniero bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniero geeft een hoge lob. Padovani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Per Mezzo Punto - U.S.Montevergine 0:7

54e minuut.
Cristallo geeft een lange en hoge pass. Padovani is nu in balbezit. Padovani passt de bal met de wreef. Coeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Coeli schiet op doel. Cirrottola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Maniero kopt de bal weg. Arnau heeft problemen om de bal te vangen. Coeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Coeli haalt uit met een fantastische trap. Cirrottola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Cristallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristallo speelt de bal door. Klungelig pakt Coeli de bal. Antimo is nu in balbezit. Antimo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Padovani is nu in balbezit. Padovani probeert naar een medespeler te passen. Coeli is nu in balbezit. Coeli draait met de bal, schiet en ... Cirrottola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coeli is nu in balbezit. Coeli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Per Mezzo Punto - U.S.Montevergine 0:8

67e minuut.
Maniero probeert de bal met de borst te controleren. Maniero passt de bal met de wreef. Padovani rent richting de bal. Padovani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Per Mezzo Punto - U.S.Montevergine 0:9

69e minuut.
Caenazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Antimo verovert de bal door een tackle van achteren. Antimo met een sublieme pass. Coeli rent richting de bal. Coeli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Per Mezzo Punto - U.S.Montevergine 0:10

70e minuut.
Caenazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Coeli verovert de bal door een tackle van achteren. Coeli passt de bal zonder na te denken. Padovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cirrottola met een harde bal richting middenveld. Civardi kopt de bal weg. Coeli is nu in balbezit. Coeli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Per Mezzo Punto - U.S.Montevergine 0:11

73e minuut.
Coeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Coeli de bal. Padovani rent richting de bal. Padovani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Per Mezzo Punto - U.S.Montevergine 0:12

79e minuut.
Cirrottola met een harde bal richting middenveld. Arpino kopt de bal weg. Censoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovani verovert de bal door een tackle van achteren. Padovani draait met de bal, schiet en ... Cirrottola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Padovani heeft problemen om de bal te vangen. Caenazzo rent richting de bal. Padovani onderschept slim de pass. Padovani schiet op doel. Cirrottola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Per Mezzo Punto - U.S.Montevergine 0:13

82e minuut.
Caenazzo rent richting de bal. Antimo onderschept slim de pass. Antimo passt de bal zonder na te denken. Padovani is nu in balbezit. Padovani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Rakar rent richting de bal. Rakar passt de bal zonder na te denken. Maniero probeert naar een medespeler te passen. Coeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Coeli haalt uit met een fantastische trap. Cirrottola bokst de bal weg. Padovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovani schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Arpino geeft een lange en hoge pass. Caenazzo heeft problemen om de bal te vangen. Maniero speelt de bal door. Coeli rent richting de bal. Coeli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Per Mezzo Punto 83%, U.S.Montevergine 17%.
Per Mezzo Punto - U.S.Montevergine 0:13