Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-24 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nippon U21 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5146
Nippon U21 Bolivia U21
By Antos Tactiek DefBol3
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 42.8
average Schieten solid
average Passen adequate
good Verdedigen weak


13e minuut.
Durán passt de bal met de wreef. Hölters geeft een hoge lob. Rivero rent richting de bal. Rivero schiet op doel. Ohkubo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Bolivia U21 0:1

15e minuut.
Flores is nu in balbezit. Met opzet legt Suwazono zijn tegenspeler op de grond. Flores is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Claros zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hölters is nu in balbezit. Hölters draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Claros is nu in balbezit. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata passt de bal in één keer door. Rivero rent richting de bal. Rivero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Klungelig pakt Suwazono de bal. Hölters rent richting de bal. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Bolivia U21 0:2

29e minuut.
Cronenbold rent richting de bal. Cronenbold geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nara met een snelle inworp. Suwazono geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Miyahara onderschept slim de pass. Hölters verovert de bal door een tackle van achteren. Hölters speelt de bal door. Rivero is nu in balbezit. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Yasunga verovert de bal door een tackle van achteren. Claros onderschept slim de pass. Claros geeft een lange en hoge pass. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero draait met de bal, schiet en ... Ohkubo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon U21 53%, Bolivia U21 47%.
Nippon U21 - Bolivia U21 0:2

49e minuut.
Matsuoka is nu in balbezit. Hölters onderschept slim de pass. Hölters speelt de bal door. Rivero is nu in balbezit. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Hölters passt de bal zonder na te denken. Plata rent richting de bal. Plata geeft de bal voor. Rivero rent richting de bal. Rivero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Bolivia U21 0:3

56e minuut.
Claros rent richting de bal. Klungelig pakt Claros de bal. Claros geeft een hoge lob. Rivero rent richting de bal. Rivero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Bolivia U21 0:4

67e minuut.
Suwazono geeft een hoge lob. Kikawada rent richting de bal. Renjel onderschept slim de pass. Ienaga verovert de bal door een tackle van achteren. Ienaga schiet op doel. De Avila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Buitenspel voor Tsukamoto. Goede buitenspelval van de verdediging. Calabi neemt vlug de vrije trap. Rivero is nu in balbezit. Rivero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Bolivia U21 0:5

83e minuut.
Claros is nu in balbezit. Claros geeft de bal voor. Rivero rent richting de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Ohkubo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Bolivia U21 0:6

90e minuut.
Nishimura is nu in balbezit. Plata verovert de bal door een tackle van achteren. Yasunga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yasunga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon U21 65%, Bolivia U21 35%.
Nippon U21 - Bolivia U21 0:6