Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-24 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lietuva U21 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 9997
Lietuva U21 Lëtzebuerg U21
wind of change Tactiek Lëtzebuerg C
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 32.1
very good Schieten weak
excellent Passen average
good Verdedigen weak


1e minuut.
Lukašonokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Junius begaat een overtreding. Lukašonokas raakt geblesseerd tijdens het duel. Faiferis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Medinskas krijgt zijn hoofd ertegen. Baustert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Lëtzebuerg U21 1:0

13e minuut.
Engelmann rent richting de bal. Engelmann geeft de bal voor. Lukašonokas probeert de bal aan de voet te houden. Medinskas rent richting de bal. Medinskas draait met de bal, schiet en ... Baustert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrebyševas onderschept slim de pass. Faiferis met een sublieme pass. Daar is Medinskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medinskas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Poskrebyševas rent richting de bal. Bidinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poskrebyševas raakt geblesseerd tijdens het duel. Faiferis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Medinskas krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Courtet de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Faiferis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Poskrebyševas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Kunitzki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Poskrebyševas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Poskrebyševas neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Lëtzebuerg U21 2:0

25e minuut.
Faiferis met een snelle inworp. Chisamovas met een sublieme pass. Courtet met een sublieme pass. Medinskas probeert de bal met de borst te controleren. Medinskas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Matijošaitis speelt de bal door. Lukašonokas rent richting de bal. Engelmann begaat een overtreding. Engelmann krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Junius trapt de bal weg. Chisamovas kopt de bal weg. Daar is Gutenkauf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poskrebyševas is nu in balbezit. Poskrebyševas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bourdon met een sublieme pass. Faiferis geeft een lange en hoge pass. Poskrebyševas is nu in balbezit. Poskrebyševas draait met de bal, schiet en ... Baustert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Lëtzebuerg U21 3:0

32e minuut.
Poskrebyševas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Janvier. Poskrebyševas raakt geblesseerd tijdens het duel. Faiferis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Poskrebyševas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Chisamovas verovert de bal door een tackle van achteren. Chisamovas passt de bal in één keer door. Engelmann speelt de bal door. Daar is Lukašonokas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukašonokas draait met de bal, schiet en ... Baustert bokst de bal weg.

39e minuut.
Murašovas met een sublieme pass. Medinskas rent richting de bal. Medinskas geeft de bal voor. Lukašonokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukašonokas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lukašonokas is nu in balbezit. Lukašonokas geeft een hoge lob. Faiferis kopt de bal weg. Poskrebyševas bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrebyševas draait met de bal, schiet en ... Baustert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva U21 30%, Lëtzebuerg U21 70%.
Lietuva U21 - Lëtzebuerg U21 3:0

46e minuut.
Roginis komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Konsbrück probeert naar een medespeler te passen. von Kunitzki is nu in balbezit. Faiferis onderschept slim de pass. Roginis rent richting de bal. Chisamovas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Melchior de bal onder controle te krijgen. Faiferis rent richting de bal. Faiferis passt de bal met de wreef. Roginis bereikt de bal nog maar net als eerste. Roginis geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Poskrebyševas rent richting de bal. Poskrebyševas haalt uit met een fantastische trap. Baustert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Lëtzebuerg U21 4:0

62e minuut.
Doeltrap. Giniūnas komt het veld opgelopen. Valančiauskas komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Giniūnas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Roginis de bal. Roginis met een sublieme pass. Poskrebyševas bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrebyševas haalt uit met een fantastische trap. Baustert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Janvier neemt vlug de vrije trap. Giniūnas probeert naar een medespeler te passen. Roginis is nu in balbezit. Roginis geeft een hoge lob. Junius onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Lëtzebuerg U21 5:0

67e minuut.
Janvier rent richting de bal. Janvier probeert naar een medespeler te passen. Engelmann rent richting de bal. Poskrebyševas onderschept slim de pass. Poskrebyševas schiet op doel. Baustert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Engelmann rent richting de bal. Engelmann passt de bal met de wreef. Zadranavičius geeft een hoge lob. Poskrebyševas maakt een snoekduik en kopt de bal. Baustert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lukašonokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukašonokas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Lëtzebuerg U21 6:0

71e minuut.
von Kunitzki verovert de bal door een tackle van achteren. von Kunitzki speelt de bal door. Roginis bereikt de bal nog maar net als eerste. Roginis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Lëtzebuerg U21 7:0

75e minuut.
Doeltrap. Tukačauskas komt het veld opgelopen. Veckevičius komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Murašovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zadranavičius probeert naar een medespeler te passen. Chisamovas speelt de bal door. Roginis rent richting de bal. Roginis draait met de bal, schiet en ... Baustert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Junius heeft problemen om de bal te vangen. Veckevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Veckevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Lëtzebuerg U21 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva U21 28%, Lëtzebuerg U21 72%.
Lietuva U21 - Lëtzebuerg U21 8:0