Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-31 01:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Zarahemla Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2722
Zarahemla Dragon Fly
532 Tactiek 2DefMid
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 36.7
zwak Schieten redelijk
slecht Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


6e minuut.
Fabara rent richting de bal. Fabara geeft een lange en hoge pass. García Carreras kopt de bal weg. Hyżorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
García Carreras speelt de bal door. Hyżorek is nu in balbezit. Villegas onderschept slim de pass. Lohy verovert de bal door een tackle van achteren. Lohy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales geeft de bal voor. Klungelig pakt Prieto de bal. García Carreras bereikt de bal nog maar net als eerste. García Carreras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bodonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Lohy verovert de bal door een tackle van achteren. Lohy passt de bal met de wreef. García Carreras is nu in balbezit. García Carreras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarahemla 80%, Dragon Fly 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zarahemla - Dragon Fly 0:0

48e minuut.
Hyżorek rent richting de bal. Bodonyi onderschept slim de pass. García Carreras probeert naar een medespeler te passen. Lohy is nu in balbezit. Lohy draait met de bal, schiet en ... Salas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
García Carreras met een snelle inworp. Zhaozhi is nu in balbezit. Zhaozhi probeert naar een medespeler te passen. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
García Carreras bereikt de bal nog maar net als eerste. García Carreras passt de bal zonder na te denken. Lohy speelt de bal door. Hyżorek heeft problemen om de bal te vangen. Hyżorek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Rosales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek onderschept slim de pass. Hyżorek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Burgos is nu in balbezit. Zhaozhi geeft de bal voor. Klungelig pakt Fabara de bal. Hyżorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Oramas bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov verovert de bal door een tackle van achteren. Əmircanov passt de bal met de wreef. Hyżorek rent richting de bal. Hyżorek schiet op doel. Salas bokst de bal weg. Daar is Mocayo Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hyżorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarahemla 78%, Dragon Fly 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zarahemla - Dragon Fly 0:0