Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-30 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: El Plastico Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 960
El Plastico FC Karlzone
Dalle 352 def Tactiek Karlo test
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
26.2 gemiddelde waardering 29.4
weak Schieten good
average Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Degn bereikt de bal nog maar net als eerste. Degn geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ericsson de bal. Seiberth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiberth draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Stabrowski geeft een lange en hoge pass. Stensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stensen geeft een lange en hoge pass. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Stenka verovert de bal door een tackle van achteren. Stenka probeert naar een medespeler te passen. Dolorier bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiola onderschept slim de pass. Deiola draait met de bal, schiet en ... Dover verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Manes met een harde bal richting middenveld. Di Cicco kopt de bal weg. Seiberth is nu in balbezit. Seiberth haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Ericsson onderschept slim de pass. Ericsson probeert naar een medespeler te passen. Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - FC Karlzone 0:1

26e minuut.
Catelli geeft een hoge lob. Sudensholm speelt de bal door. Stenka rent richting de bal. Stenka haalt uit met een fantastische trap. Dover maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - FC Karlzone 0:2

27e minuut.
Solnica is nu in balbezit. Solnica passt de bal met de wreef. Daar is Manes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stenka is nu in balbezit. Stenka draait met de bal, schiet en ... Dover bokst de bal weg. Deiola heeft problemen om de bal te vangen. Stenka rent richting de bal. Stenka haalt uit met een fantastische trap. Dover werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Stenka speelt de bal door. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - FC Karlzone 0:3

29e minuut.
Agu rent richting de bal. Agu speelt de bal door. Seiberth rent richting de bal. Seiberth draait met de bal, schiet en ... Sudensholm probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Daar is Sudensholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudensholm passt de bal in één keer door. Ericsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka is nu in balbezit. Stenka haalt uit met een fantastische trap. Dover bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - FC Karlzone 0:4

34e minuut.
Bundy speelt de bal door. Sudensholm kopt de bal weg. Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka schiet op doel. Dover probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - FC Karlzone 0:5

42e minuut.
Ericsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Solnica onderschept slim de pass. Solnica met een sublieme pass. Seiberth is nu in balbezit. Seiberth haalt uit met een fantastische trap. Bundy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seiberth is nu in balbezit. Seiberth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - FC Karlzone 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Plastico 37%, FC Karlzone 63%.
El Plastico - FC Karlzone 1:5

46e minuut.
Catelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Catelli geeft een hoge lob. Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - FC Karlzone 1:6

52e minuut.
Sudensholm rent richting de bal. Sudensholm passt de bal met de wreef. Agu met een sublieme pass. Seiberth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiberth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Inworp. Mommit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sudensholm speelt de bal door. Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka draait met de bal, schiet en ... Dover bokst de bal weg. Deiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - FC Karlzone 1:7

62e minuut.
Mommit bereikt de bal nog maar net als eerste. Degn rent richting de bal. Degn geeft de bal voor. Deiola rent richting de bal. Deiola schiet op doel. Dover kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stenka rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - FC Karlzone 1:8

66e minuut.
Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Stenka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stenka speelt de bal door. Deiola rent richting de bal. Deiola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mommit is nu in balbezit. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mommit. Mommit krijgt een gele kaart. Agu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agu met een snel genomen vrije trap. Ladegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevastakis onderschept slim de pass. Sevastakis haalt uit met een fantastische trap. Bundy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Cicco rent richting de bal. Di Cicco speelt de bal door. Seiberth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiberth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - FC Karlzone 2:8

75e minuut.
Daar is Ericsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ericsson probeert naar een medespeler te passen. Galde heeft problemen om de bal te vangen. Sevastakis is nu in balbezit. Sevastakis draait met de bal, schiet en ... Bundy bokst de bal weg. Klungelig pakt Seiberth de bal. Bundy bokst de bal weg. Seiberth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiberth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - FC Karlzone 3:8

86e minuut.
Seiberth is nu in balbezit. Galde onderschept slim de pass. Galde geeft een hoge lob. Deiola rent richting de bal. Deiola draait met de bal, schiet en ... Dover probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - FC Karlzone 3:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Plastico 56%, FC Karlzone 44%.
El Plastico - FC Karlzone 3:9