Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-30 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fc Fluffy Aimers Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1883
Fc Fluffy Aimers LEGIA WARSZAWA
moja1 Tactiek 4-2-1-3
48% Balbezit 52%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 44.7
average Schieten excellent
weak Passen solid
adequate Verdedigen average


7e minuut.
Piesiura speelt de bal door. Daar is Teřina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teřina passt de bal in één keer door. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer draait met de bal, schiet en ... Paździor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Inworp. Świst met een snelle inworp. Piesiura probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Seitzer de bal. Seitzer schiet op doel. Paździor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ingver is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bagay passt de bal in één keer door. Ingver is nu in balbezit. Ingver geeft een hoge lob. Seitzer rent richting de bal. Seitzer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Seitzer geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Petrali de bal onder controle te krijgen. Bagay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagay draait met de bal, schiet en ... Paździor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Fluffy Aimers - LEGIA WARSZAWA 0:1

16e minuut.
Bagay passt de bal met de wreef. Teřina rent richting de bal. Teřina passt de bal met de wreef. Ingver is nu in balbezit. Ingver draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bagay geeft een hoge lob. Rempała geeft een lange en hoge pass. Piesiura kopt de bal weg. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Fluffy Aimers - LEGIA WARSZAWA 0:2

27e minuut.
Seitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer probeert naar een medespeler te passen. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver draait met de bal, schiet en ... Paździor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Fluffy Aimers - LEGIA WARSZAWA 0:3

29e minuut.
Maliniak geeft de bal voor. Teřina heeft problemen om de bal te vangen. Teřina passt de bal zonder na te denken. Ingver rent richting de bal. Ingver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Fluffy Aimers - LEGIA WARSZAWA 0:4

31e minuut.
Daar is Seitzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagay rent richting de bal. Seitzer is nu in balbezit. Teřina rent richting de bal. Teřina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Petrali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teřina speelt de bal door. Rempała rent richting de bal. Ingver onderschept slim de pass. Ingver draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

36e minuut.
Piesiura met een sublieme pass. Teřina rent richting de bal. Teřina passt de bal zonder na te denken. Ingver rent richting de bal. Ingver draait met de bal, schiet en ... Paździor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teřina maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Piesiura geeft een hoge lob. Teřina speelt de bal door. Daar is Seitzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seitzer schiet op doel. Paździor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Fluffy Aimers - LEGIA WARSZAWA 0:5

41e minuut.
Longari heeft problemen om de bal te vangen. Teřina rent richting de bal. Teřina passt de bal zonder na te denken. Ingver is nu in balbezit. Ingver draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Paździor trapt de bal weg van het doel. Grupiński is nu in balbezit. Grupiński geeft een lange en hoge pass. Seitzer rent richting de bal. Seitzer draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Fluffy Aimers - LEGIA WARSZAWA 0:6

44e minuut.
Klungelig pakt Bagay de bal. Teřina rent richting de bal. Teřina passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ingver de bal. Ingver draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Ćatić komt het veld opgelopen. Bieniek komt het veld opgelopen. Seremet komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Seitzer kopt de bal weg. Seitzer rent richting de bal. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Fluffy Aimers 80%, LEGIA WARSZAWA 20%.
Fc Fluffy Aimers - LEGIA WARSZAWA 0:6

49e minuut.
Piesiura onderschept slim de pass. Piesiura met een sublieme pass. Ingver is nu in balbezit. Ingver draait met de bal, schiet en ... Seremet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Fluffy Aimers - LEGIA WARSZAWA 0:7

49e minuut.
Sieradzki probeert naar een medespeler te passen. Seitzer speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Sorgon de bal onder controle te krijgen. Ingver is nu in balbezit. Ingver haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Longari is nu in balbezit. Piesiura onderschept slim de pass. Piesiura speelt de bal door. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bagay geeft een lange en hoge pass. Teřina is nu in balbezit. Teřina met een sublieme pass. Ingver rent richting de bal. Ingver draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Seitzer rent richting de bal. Seitzer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Świst geeft een hoge lob. Ambroszkiewicz controleert de bal met de borst. Piesiura speelt de bal door. Teřina heeft problemen om de bal te vangen. Teřina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Fioravanti heeft problemen om de bal te vangen. Ambroszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ambroszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Teřina bereikt de bal nog maar net als eerste. Teřina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Fluffy Aimers - LEGIA WARSZAWA 0:8

77e minuut.
Bieniek met een sublieme pass. Daar is Tywczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagay speelt de bal door. Ingver rent richting de bal. Ingver haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gostin met de inworp. Bagay rent richting de bal. Bagay geeft een hoge lob. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Longari heeft problemen om de bal te vangen. Ingver is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Longari. Longari krijgt een gele kaart. Ingver raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bagay neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Seremet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Bagay is nu in balbezit. Bagay met een sublieme pass. Teřina is nu in balbezit. Teřina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Piesiura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagay met een sublieme pass. Ingver heeft problemen om de bal te vangen. Ingver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Fluffy Aimers - LEGIA WARSZAWA 0:9

90e minuut.
Fioravanti speelt de bal door. Sorgon speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gostin met de inworp. Bagay geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Fluffy Aimers 77%, LEGIA WARSZAWA 23%.
Fc Fluffy Aimers - LEGIA WARSZAWA 0:9