Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - sans-culottes
AUTOBUS Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 25.9
excellent Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Iliadis passt de bal in één keer door. Rams is nu in balbezit. Rams speelt de bal door. Buitenweg is nu in balbezit. Buitenweg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Štědrý probeert naar een medespeler te passen. Valderrama rent richting de bal. Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Grigoletto is nu in balbezit. Grigoletto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - sans-culottes 1:0

11e minuut.
Estévez is nu in balbezit. Rams verovert de bal door een tackle van achteren. Rams probeert naar een medespeler te passen. Buitenweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitenweg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rams speelt de bal door. Buitenweg rent richting de bal. Grigoletto rent richting de bal. Grigoletto haalt uit met een fantastische trap. Rideout maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Buitenweg geeft de bal voor. Klungelig pakt Luciano de bal. Grigoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletto schiet op doel. Rideout werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rams verovert de bal door een tackle van achteren. Rams passt de bal met de wreef. Cottee rent richting de bal. Grigoletto verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoletto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
WaIker rent richting de bal. WaIker passt de bal met de wreef. Rams met een sublieme pass. Daar is Grigoletto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigoletto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - sans-culottes 2:0

32e minuut.
Daar is WaIker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tree rent richting de bal. Grigoletto verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoletto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - sans-culottes 3:0

40e minuut.
WaIker rent richting de bal. WaIker passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Juršić de bal. Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez haalt uit met een fantastische trap. Hinz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Doeltrap. Mostovoj komt het veld opgelopen. Oyama komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 36%, sans-culottes 64%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - sans-culottes 3:0

46e minuut.
Tree is nu in balbezit. Iliadis verovert de bal door een tackle van achteren. Iliadis passt de bal in één keer door. Grigoletto rent richting de bal. Grigoletto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
WaIker met een sublieme pass. Sharp is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oyama. Oyama krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Buitenweg passt de bal zonder na te denken. Tree rent richting de bal. Grigoletto verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoletto haalt uit met een fantastische trap. Rideout werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - sans-culottes 4:0

52e minuut.
Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Rams speelt de bal door. Iliadis met een sublieme pass. Grigoletto is nu in balbezit. Grigoletto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Štědrý passt de bal met de wreef. Cottee rent richting de bal. Rams bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletto is nu in balbezit. Grigoletto draait met de bal, schiet en ... Rideout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - sans-culottes 5:0

57e minuut.
Grigoletto heeft problemen om de bal te vangen. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletto onderschept slim de pass. Buitenweg is nu in balbezit. Buitenweg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - sans-culottes 6:0

59e minuut.
Iliadis speelt de bal door. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletto haalt uit met een fantastische trap. Rideout werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - sans-culottes 7:0

61e minuut.
Tree is nu in balbezit. Grigoletto verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoletto met een sublieme pass. Buitenweg is nu in balbezit. Buitenweg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cotterill passt de bal zonder na te denken. Buitenweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Buitenweg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigoletto rent richting de bal. Grigoletto draait met de bal, schiet en ... Rideout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Rams passt de bal in één keer door. Buitenweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitenweg speelt de bal door. Grigoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - sans-culottes 8:0

71e minuut.
Estévez is nu in balbezit. Estévez passt de bal zonder na te denken. Barbosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buitenweg rent richting de bal. Buitenweg schiet op doel. Rideout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Mutu onderschept slim de pass. Mutu passt de bal zonder na te denken. Buitenweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitenweg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - sans-culottes 9:0

80e minuut.
WaIker geeft een lange en hoge pass. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa speelt de bal door. Buitenweg is nu in balbezit. Buitenweg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Rideout met een harde bal richting middenveld. Štědrý kopt de bal weg. Grigoletto is nu in balbezit. Grigoletto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Rideout met een harde bal richting middenveld. Štědrý kopt de bal weg. Grigoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - sans-culottes 10:0

85e minuut.
Daar is Buitenweg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cottee is nu in balbezit. Buitenweg onderschept slim de pass. Grigoletto rent richting de bal. Grigoletto draait met de bal, schiet en ... Rideout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grigoletto is nu in balbezit. Grigoletto haalt uit met een fantastische trap. Rideout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 19%, sans-culottes 81%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - sans-culottes 10:0