Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-30 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fc SkyCC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3826
Fc Frysztak WNYK Dream Team
424 Tactiek Test v1
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 44.4
excellent Schieten solid
solid Passen average
good Verdedigen good


6e minuut.
Mazzochin met een sublieme pass. Gates is nu in balbezit. Gates passt de bal in één keer door. Daar is Dominikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dominikowski schiet op doel. Assennato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Jianlian passt de bal zonder na te denken. Prieto rent richting de bal. Prieto speelt de bal door. Gates rent richting de bal. Gates draait met de bal, schiet en ... Assennato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu speelt de bal door. Mazzochin speelt de bal door. Sorelli is nu in balbezit. Sorelli draait met de bal, schiet en ... Scopece kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Daar is Jianlian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jianlian passt de bal met de wreef. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap. Monostori probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Assennato bokst de bal weg.

27e minuut.
Klungelig pakt Karakoç de bal. Bratanek rent richting de bal. Bratanek geeft een hoge lob. Sorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorelli draait met de bal, schiet en ... Scopece kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Gates draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Monostori de bal onder controle te krijgen. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski schiet op doel. Assennato maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dominikowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Frysztak - WNYK Dream Team 1:0

42e minuut.
Jianlian rent richting de bal. Jianlian passt de bal zonder na te denken. Movilescu probeert naar een medespeler te passen. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Frysztak - WNYK Dream Team 1:1

44e minuut.
Bratanek passt de bal zonder na te denken. Bier is nu in balbezit. Bier probeert naar een medespeler te passen. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Frysztak 49%, WNYK Dream Team 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Frysztak - WNYK Dream Team 1:1

48e minuut.
Tendeiro heeft problemen om de bal te vangen. Gates bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tendeiro zijn tegenspeler op de grond. Tendeiro krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez passt de bal met de wreef. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Frysztak - WNYK Dream Team 2:1

65e minuut.
Bratanek passt de bal met de wreef. Brogli rent richting de bal. Jianlian probeert naar een medespeler te passen. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Assennato trapt de bal weg. Conget kopt de bal weg. Movilescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sorelli de bal. Sorelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Jianlian probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Dominikowski de bal onder controle te krijgen. Gates is nu in balbezit. Gates draait met de bal, schiet en ... Assennato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Frysztak - WNYK Dream Team 3:1

72e minuut.
Movilescu geeft de bal voor. Scopece speelt de bal door. Gates kopt de bal weg. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Jiménez met een sublieme pass. Klungelig pakt Gates de bal. Gates probeert naar een medespeler te passen. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap. Assennato bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Frysztak 43%, WNYK Dream Team 57%.
Fc Frysztak - WNYK Dream Team 3:1