Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-30 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: GKS 1962 Jastrzębie Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4460
GKS Farbowane Lisy
KAC FAKEN Tactiek bezpieczna
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 27.9
good Schieten average
very good Passen weak
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Przybyliński is nu in balbezit. Mikuła rent richting de bal. Przybyliński speelt de bal door. Fiut bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiut haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fiut rent richting de bal. Fiut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS - Farbowane Lisy 1:0

10e minuut.
Chrzanowski met een sublieme pass. Turczyński rent richting de bal. Skafarek rent richting de bal. Turczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Turczyński haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Petruniczyk rent richting de bal. Furtek rent richting de bal. Petruniczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Petruniczyk draait met de bal, schiet en ... Paal!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petruniczyk met een snelle inworp. Kossok rent richting de bal. Petruniczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruniczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petruniczyk rent richting de bal. Petruniczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Petruniczyk met een snelle inworp. Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek schiet op doel. Niemczycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS - Farbowane Lisy 2:0

24e minuut.
Skafarek rent richting de bal. Inworp. Fiut met de inworp. Świerk rent richting de bal. Świerk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk schiet op doel. Niemczycki bokst de bal weg. Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS - Farbowane Lisy 3:0

30e minuut.
Niemczycki speelt de bal door. Petruniczyk heeft problemen om de bal te vangen. Furtek is nu in balbezit. Petruniczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Petruniczyk schiet op doel. Echevérry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kossok onderschept slim de pass. Kossok met een sublieme pass. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ciarkowski de bal. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS 38%, Farbowane Lisy 62%.
GKS - Farbowane Lisy 3:0

56e minuut.
Petruniczyk schiet op doel. Echevérry probeert naar een medespeler te passen. Bychowiec kopt de bal weg. Kossok speelt de bal door. Przybyliński probeert naar een medespeler te passen. Paal!

71e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fiut zal de hoekschop nemen. Świerk is nu in balbezit. Bychowiec rent richting de bal. Świerk verovert de bal door een tackle van achteren. Świerk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kossok passt de bal zonder na te denken. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski probeert naar een medespeler te passen. Petruniczyk is nu in balbezit. Petruniczyk schiet op doel. Echevérry bokst de bal weg. Petruniczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruniczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS - Farbowane Lisy 3:1

89e minuut.
Mikuła is nu in balbezit. Mikuła speelt de bal door. Petruniczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruniczyk draait met de bal, schiet en ... Echevérry werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS 38%, Farbowane Lisy 62%.
GKS - Farbowane Lisy 3:1