Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragões Invenciveis FC Raigoon FC
PPPPP Tactiek R-5212
43% Balbezit 57%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.7 gemiddelde waardering 56.8
excellent Schieten formidable
good Passen solid
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Získal passt de bal met de wreef. Folan bereikt de bal nog maar net als eerste. Folan geeft een hoge lob. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - Raigoon FC 0:1

5e minuut.
Rivera verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Získal zal de hoekschop nemen. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. Ribadaneira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Adrian verovert de bal door een tackle van achteren. Získal met een sublieme pass. Folan bereikt de bal nog maar net als eerste. Folan geeft een lange en hoge pass. Lezzo springt en kopt de bal. Ribadaneira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Lezzo kopt de bal weg. Soumar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - Raigoon FC 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Öksüz de bal. Öksüz geeft de bal voor. Limpo kan de bal niet met de borst controleren. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo draait met de bal, schiet en ... Ribadaneira bokst de bal weg. Klungelig pakt Limpo de bal. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - Raigoon FC 0:3

20e minuut.
Baev passt de bal in één keer door. Folan is nu in balbezit. Folan met een sublieme pass. Získal geeft de bal voor. Lezzo springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Farilhao de bal. Śniadecki onderschept slim de pass. Śniadecki geeft een lange en hoge pass. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - Raigoon FC 0:4

26e minuut.
Öksüz geeft een lange en hoge pass. Limpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap. Ribadaneira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - Raigoon FC 0:5

30e minuut.
Baev probeert naar een medespeler te passen. Folan bereikt de bal nog maar net als eerste. Folan speelt de bal door. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Baev is nu in balbezit. Baev speelt de bal door. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Získal passt de bal met de wreef. Öksüz is nu in balbezit. Öksüz met een sublieme pass. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fariseu speelt de bal door. Baev rent richting de bal. Baev geeft de bal voor. Asilkurt krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

42e minuut.
Asilkurt rent richting de bal. Soumar rent richting de bal. Soumar geeft een hoge lob. Asilkurt heeft problemen om de bal te vangen. Asilkurt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - Raigoon FC 0:6

43e minuut.
Bracamonte is nu in balbezit. Farilhao is nu in balbezit. Získal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Získal krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Aureliano trapt de bal weg. Adrian kopt de bal weg. Łach controleert de bal met de borst. Carinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Carinha schiet op doel. Aureliano bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragões Invenciveis FC 56%, Raigoon FC 44%.
Dragões Invenciveis FC - Raigoon FC 0:6

50e minuut.
Folan bereikt de bal nog maar net als eerste. Folan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lezzo de bal. Lezzo draait met de bal, schiet en ... Ribadaneira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - Raigoon FC 0:7

52e minuut.
Baev passt de bal in één keer door. Získal bereikt de bal nog maar net als eerste. Získal geeft de bal voor. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Öksüz passt de bal zonder na te denken. Získal rent richting de bal. Získal geeft een hoge lob. Folan rent richting de bal. Folan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Baev speelt de bal door. Folan rent richting de bal. Folan speelt de bal door. Lezzo heeft problemen om de bal te vangen. Lezzo schiet op doel. Ribadaneira bokst de bal weg. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - Raigoon FC 0:8

63e minuut.
Asilkurt passt de bal zonder na te denken. Fariseu geeft de bal voor. Soumar kan de bal niet met de borst controleren. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - Raigoon FC 0:9

65e minuut.
Śniadecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Limpo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt draait met de bal, schiet en ... Ribadaneira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - Raigoon FC 0:10

68e minuut.
Łach speelt de bal door. Daar is Açores Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. Ribadaneira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - Raigoon FC 0:11

72e minuut.
Farilhao speelt de bal door. Bracamonte heeft problemen om de bal te vangen. Bracamonte passt de bal met de wreef. Farilhao is nu in balbezit. Farilhao schiet op doel. Aureliano bokst de bal weg.

80e minuut.
Folan bereikt de bal nog maar net als eerste. Folan met een sublieme pass. Lezzo heeft problemen om de bal te vangen. Lezzo schiet op doel. Ribadaneira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - Raigoon FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragões Invenciveis FC 43%, Raigoon FC 57%.
Dragões Invenciveis FC - Raigoon FC 0:12