Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-30 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ravasz eSport Team Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 689
Ravasz eSport Team Fc Tarnita Cluj
Ravasz Tactiek antrenament
60% Balbezit 40%
7% Spel op eigen helft 93%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 22.8
adequate Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Yerenkyi rent richting de bal. Yerenkyi probeert naar een medespeler te passen. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ... Peroba probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Williams met een snelle inworp. Yerenkyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerenkyi passt de bal zonder na te denken. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Prekop probeert de bal met de borst te controleren. Prekop schiet op doel. Peroba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Angelescu rent richting de bal. Angelescu passt de bal met de wreef. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. Peroba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 1:0

5e minuut.
Tkáč met een sublieme pass. Dică bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrz is nu in balbezit. Pyrz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tkáč geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Williams geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carabaş rent richting de bal. Carabaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş geeft een hoge lob. Tkáč rent richting de bal. Prekop verovert de bal door een tackle van achteren. Prekop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 2:0

15e minuut.
Klungelig pakt Gheorghiu de bal. Gheorghiu speelt de bal door. Pyrz heeft problemen om de bal te vangen. Pyrz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 3:0

19e minuut.
Yerenkyi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Yerenkyi de bal. Pyrz is nu in balbezit. Pyrz draait met de bal, schiet en ... Peroba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 4:0

22e minuut.
Yerenkyi onderschept slim de pass. Yerenkyi speelt de bal door. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 5:0

24e minuut.
Prekop bereikt de bal nog maar net als eerste. Prekop met een sublieme pass. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Williams speelt de bal door. Prekop met een sublieme pass. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 6:0

30e minuut.
Prekop rent richting de bal. Prekop passt de bal in één keer door. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ... Peroba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 7:0

32e minuut.
González Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Prekop bereikt de bal nog maar net als eerste. Prekop met een sublieme pass. Pyrz is nu in balbezit. Pyrz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 8:0

34e minuut.
Yerenkyi speelt de bal door. Carabaş probeert naar een medespeler te passen. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 9:0

35e minuut.
Pyrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerenkyi met een sublieme pass. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. Peroba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 10:0

36e minuut.
Pyrz is nu in balbezit. Pyrz met een sublieme pass. Prekop bereikt de bal nog maar net als eerste. Prekop schiet op doel. Peroba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Yerenkyi met een sublieme pass. Prekop rent richting de bal. Prekop passt de bal met de wreef. Carabaş rent richting de bal. Carabaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 11:0

39e minuut.
Tkáč passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Williams geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prekop rent richting de bal. Prekop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 12:0

42e minuut.
Prekop rent richting de bal. Prekop probeert naar een medespeler te passen. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ... Peroba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 13:0

43e minuut.
Prekop raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Xapecó komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Angelescu is nu in balbezit. Yerenkyi is nu in balbezit. Williams speelt de bal door. Daar is Gheorghiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. Peroba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Xapecó rent richting de bal. Xapecó draait met de bal, schiet en ... Peroba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz eSport Team 10%, Fc Tarnita Cluj 90%.
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 14:0

47e minuut.
Yerenkyi is nu in balbezit. Yerenkyi met een sublieme pass. Thys met een sublieme pass. Xapecó heeft problemen om de bal te vangen. Xapecó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 15:0

49e minuut.
Yerenkyi onderschept slim de pass. Yerenkyi met een sublieme pass. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu schiet op doel. Peroba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 16:0

51e minuut.
Peroba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tkáč de bal. Pyrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 17:0

53e minuut.
Peroba speelt de bal door. Inworp. Williams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrz geeft een hoge lob. Peroba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Yerenkyi passt de bal in één keer door. Xapecó heeft problemen om de bal te vangen. Xapecó probeert naar een medespeler te passen. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Pyrz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyrz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 18:0

59e minuut.
Cosmin geeft een hoge lob. Yerenkyi rent richting de bal. Yerenkyi speelt de bal door. Xapecó is nu in balbezit. Xapecó speelt de bal door. Peroba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Yerenkyi met een sublieme pass. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams passt de bal zonder na te denken. Xapecó geeft een lange en hoge pass. Daar is Gheorghiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peroba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó speelt de bal door. Pyrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 19:0

64e minuut.
Xapecó rent richting de bal. Xapecó passt de bal met de wreef. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 20:0

67e minuut.
Angelescu is nu in balbezit. Angelescu passt de bal met de wreef. Xapecó is nu in balbezit. Xapecó haalt uit met een fantastische trap. Peroba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 21:0

68e minuut.
Williams met een snelle inworp. Tkáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrz onderschept slim de pass. Daar is Gheorghiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
González Villanueva met een sublieme pass. Klungelig pakt Gheorghiu de bal. Xapecó probeert naar een medespeler te passen. Yerenkyi rent richting de bal. Yerenkyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peroba trapt de bal weg. Tkáč is nu in balbezit. Gheorghiu verovert de bal door een tackle van achteren. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 22:0

73e minuut.
Pyrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerenkyi is nu in balbezit. Yerenkyi probeert naar een medespeler te passen. Xapecó is nu in balbezit. Xapecó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peroba met een harde bal richting middenveld. Yerenkyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerenkyi schiet op doel. Peroba bokst de bal weg.

81e minuut.
Gheorghiu probeert naar een medespeler te passen. González Villanueva is nu in balbezit. Xapecó met een sublieme pass. Klungelig pakt Gheorghiu de bal. Gheorghiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 23:0

84e minuut.
Yerenkyi passt de bal in één keer door. Xapecó met een sublieme pass. Klungelig pakt Gheorghiu de bal. Gheorghiu schiet op doel. Peroba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 24:0

87e minuut.
Williams passt de bal in één keer door. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu passt de bal met de wreef. Xapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó haalt uit met een fantastische trap. Peroba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 25:0

89e minuut.
Pyrz is nu in balbezit. Yerenkyi rent richting de bal. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. Peroba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz eSport Team 4%, Fc Tarnita Cluj 96%.
Ravasz eSport Team - Fc Tarnita Cluj 25:0