Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-30 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Babasultan SK Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4719
Babasultan SK Hippy
off Tactiek 5-3-2 A
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 45.5
solid Schieten solid
very good Passen adequate
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
De Coninck passt de bal zonder na te denken. Fernet heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zwierzak neemt de hoekschop. Szeliga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - Hippy 1:0

12e minuut.
Del Piero probeert naar een medespeler te passen. Zwierzak rent richting de bal. Zwierzak met een sublieme pass. Fernet rent richting de bal. Fernet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Trí Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trí Thắng geeft een hoge lob. Daar is Szut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marson rent richting de bal. Marson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Pulega geeft een hoge lob. Zwierzak kopt de bal weg. Klungelig pakt Kresa de bal. Szeliga is nu in balbezit. Szeliga schiet op doel. van der Gun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Kijewski is nu in balbezit. Zábojník verovert de bal door een tackle van achteren. Zábojník geeft de bal voor. Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga haalt uit met een fantastische trap. van der Gun bokst de bal weg.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gasparin komt het veld opgelopen. Folco komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Kijewski kopt de bal weg. Marson heeft problemen om de bal te vangen. Szut is nu in balbezit. Marson verovert de bal door een tackle van achteren. Marson draait met de bal, schiet en ... Yaşarsoy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babasultan SK 36%, Hippy 64%.
Babasultan SK - Hippy 1:0

50e minuut.
Marson is nu in balbezit. Szut bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson verovert de bal door een tackle van achteren. Marson schiet op doel. Yaşarsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Babasultan SK - Hippy 1:1

57e minuut.
Cogliandro bereikt de bal nog maar net als eerste. De Coninck verovert de bal door een tackle van achteren. De Coninck geeft de bal voor. Fernet is nu in balbezit. Fernet draait met de bal, schiet en ... van der Gun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Mesta rent richting de bal. Cogliandro begaat een overtreding. Mesta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fantacco komt het veld opgelopen. Bosetti komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kalasçı komt het veld opgelopen. Hacıbektaşıveli komt het veld opgelopen. Korkmaz komt het veld opgelopen. Sonsuz komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Sonsuz met een sublieme pass. Hacıbektaşıveli controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Maziarczyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Marson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Del Piero. Marson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cogliandro met een snel genomen vrije trap. Kijewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Fantacco geeft een lange en hoge pass. Maziarczyk kopt de bal weg. Szut kan de bal niet met de borst controleren. Kijewski rent richting de bal. Kijewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Yaşarsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De Coninck probeert naar een medespeler te passen. Kalasçı speelt de bal door. Szeliga is nu in balbezit. Szeliga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - Hippy 2:1

85e minuut.
Kalasçı passt de bal zonder na te denken. Daar is De Coninck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Coninck speelt de bal door. Hacıbektaşıveli is nu in balbezit. Hacıbektaşıveli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Del Piero kopt de bal weg. Kalasçı speelt de bal door. Galinha probeert de bal aan de voet te houden. Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Marson is nu in balbezit. Kijewski is nu in balbezit. Marson is nu in balbezit. Marson schiet op doel. Yaşarsoy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marson rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Babasultan SK - Hippy 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babasultan SK 43%, Hippy 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Babasultan SK - Hippy 2:2