Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Roxolan`s Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7233
Roxolan`s Berettyóújfalu FC
def2 Tactiek fzzzz
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
1 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37.4 gemiddelde waardering 37.8
adequate Schieten adequate
average Passen good
average Verdedigen average


12e minuut.
Lombaerts rent richting de bal. Sak onderschept slim de pass. Sak passt de bal zonder na te denken. Tahirli is nu in balbezit. Tahirli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal met de wreef. Parascandolo is nu in balbezit. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. Buelinckx bokst de bal weg.

29e minuut.
Lombaerts is nu in balbezit. Mpenza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lombaerts. Mpenza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

44e minuut.
Parascandolo is nu in balbezit. Gregorek onderschept slim de pass. Gregorek geeft de bal voor. Tahirli rent richting de bal. Tahirli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roxolan`s 38%, Berettyóújfalu FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Roxolan`s - Berettyóújfalu FC 0:0

53e minuut.
Dugonics passt de bal met de wreef. Lombaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombaerts passt de bal zonder na te denken. Acevedo rent richting de bal. Acevedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roxolan`s - Berettyóújfalu FC 0:1

59e minuut.
Kern onderschept slim de pass. Kern geeft een lange en hoge pass. Acevedo rent richting de bal. Acevedo draait met de bal, schiet en ... Buelinckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roxolan`s - Berettyóújfalu FC 0:2

66e minuut.
Avcı heeft problemen om de bal te vangen. Krampera is nu in balbezit. Türkeli maakt een afschuwelijke overtreding. Türkeli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roxolan`s 50%, Berettyóújfalu FC 50%.
Roxolan`s - Berettyóújfalu FC 0:2