Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 21:59
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Arena celeste
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1688
CRUZEIRO FENOMENAL Meier Futebol Clube
chumaço Tactiek 541
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 38.7
formidable Schieten average
adequate Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


2e minuut.
Klungelig pakt Kafasis de bal. Kafasis probeert naar een medespeler te passen. Kubica is nu in balbezit. Kubica haalt uit met een fantastische trap. Kindl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Meier Futebol Clube 1:0

9e minuut.
Simão speelt de bal door. Ibra Touré rent richting de bal. Ibra Touré geeft een hoge lob. Kubica rent richting de bal. Kubica schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Kafasis is nu in balbezit. Met opzet legt Boßmann zijn tegenspeler op de grond. Kafasis raakt geblesseerd tijdens het duel. Garašanin met een snel genomen vrije trap. Messer heeft problemen om de bal te vangen. Kubica is nu in balbezit. Kubica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ibra Touré is nu in balbezit. Wong verovert de bal door een tackle van achteren. Wong geeft een hoge lob. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica schiet op doel. Piedade bokst de bal weg. Pietka bereikt de bal nog maar net als eerste. Garašanin onderschept slim de pass. Garašanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Meier Futebol Clube 2:0

29e minuut.
Năftănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Wong verovert de bal door een tackle van achteren. Wong geeft een lange en hoge pass. Garašanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Garašanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Meier Futebol Clube 3:0

34e minuut.
Rymuza verovert de bal door een tackle van achteren. Sciaccaluga geeft een hoge lob. Kubica is nu in balbezit. Kubica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Meier Futebol Clube 4:0

36e minuut.
Simão passt de bal in één keer door. Boßmann is nu in balbezit. Kafasis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kafasis krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Ibra Touré is nu in balbezit. Ibra Touré probeert naar een medespeler te passen. Simão is nu in balbezit. Chepalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chepalov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIRO FENOMENAL 35%, Meier Futebol Clube 65%.
CRUZEIRO FENOMENAL - Meier Futebol Clube 4:0

47e minuut.
Altuğlu onderschept slim de pass. Altuğlu speelt de bal door. Garašanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Garašanin haalt uit met een fantastische trap. Piedade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Meier Futebol Clube 5:0

60e minuut.
Daar is Matilu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubica speelt de bal door. Garašanin is nu in balbezit. Garašanin schiet op doel. Piedade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Meier Futebol Clube 6:0

62e minuut.
Kafasis met een snelle inworp. Tinjacá heeft problemen om de bal te vangen. Tinjacá geeft de bal voor. Garašanin rent richting de bal. Garašanin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Daar is Altuğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altuğlu geeft een hoge lob. Tinjacá kopt de bal weg. Kubica rent richting de bal. Kubica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Meier Futebol Clube 7:0

78e minuut.
Kafasis geeft een hoge lob. Prunariu kan de bal niet met de borst controleren. Prunariu speelt de bal door. Garašanin rent richting de bal. Garašanin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wong passt de bal zonder na te denken. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu passt de bal zonder na te denken. Garašanin is nu in balbezit. Garašanin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Tinjacá met een sublieme pass. Kafasis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafasis probeert naar een medespeler te passen. Kubica is nu in balbezit. Kubica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kubica is nu in balbezit. Kubica haalt uit met een fantastische trap. Piedade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Meier Futebol Clube 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIRO FENOMENAL 46%, Meier Futebol Clube 54%.
CRUZEIRO FENOMENAL - Meier Futebol Clube 8:0