Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:28
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: El Plastico Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1525
El Plastico Real AngelicaBella
Dalle 343 Tactiek splecially
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
27.1 gemiddelde waardering 37
weak Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen average


2e minuut.
Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos passt de bal zonder na te denken. Calandrini is nu in balbezit. Calandrini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Fiume bereikt de bal nog maar net als eerste. Manes rent richting de bal. Fiume is nu in balbezit. Fiume haalt uit met een fantastische trap. Dover werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Floriańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Floriańczyk geeft een hoge lob. Fiume kopt de bal weg. Calandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandrini schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Zanatta met een snelle inworp. Manes bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zorzi krijgt een gele kaart. Manes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

14e minuut.
Zanatta rent richting de bal. Zorzi geeft een lange en hoge pass. Calandrini is nu in balbezit. Calandrini haalt uit met een fantastische trap. Dover probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - Real AngelicaBella 0:1

19e minuut.
Perosa probeert de bal aan de voet te houden. Paszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszkowski passt de bal met de wreef. Bunoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunoaica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Siviglia geeft de bal voor. Fiume kopt de bal weg. Calandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandrini draait met de bal, schiet en ... Dover werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - Real AngelicaBella 0:2

27e minuut.
Manes bereikt de bal nog maar net als eerste. Manes geeft een hoge lob. Santos geeft een hoge lob. Fiume heeft problemen om de bal te vangen. Fiume schiet op doel. Dover verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Testi heeft problemen om de bal te vangen. Calandrini rent richting de bal. Paszkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paszkowski krijgt een gele kaart. Calandrini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calandrini legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dover kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - Real AngelicaBella 0:3

30e minuut.
Vitaloni maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Calandrini kopt de bal weg. Calandrini rent richting de bal. Calandrini draait met de bal, schiet en ... Dover werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - Real AngelicaBella 0:4

35e minuut.
Dolorier is nu in balbezit. Calandrini onderschept slim de pass. Calandrini speelt de bal door. Fiume is nu in balbezit. Fiume schiet op doel. Dover verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - Real AngelicaBella 0:5

37e minuut.
Solnica is nu in balbezit. Zorzi onderschept slim de pass. Zorzi probeert naar een medespeler te passen. Calandrini is nu in balbezit. Calandrini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Zorzi geeft een hoge lob. Daar is Manes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandrini haalt uit met een fantastische trap. Dover werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - Real AngelicaBella 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Plastico 60%, Real AngelicaBella 40%.
El Plastico - Real AngelicaBella 0:6

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dolorier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santos geeft de bal voor. Fiume rent richting de bal. Fiume schiet op doel. Dover kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fiume is nu in balbezit. Fiume haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - Real AngelicaBella 0:7

57e minuut.
Siviglia probeert de bal aan de voet te houden. Pausgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausgaard passt de bal zonder na te denken. Fiume rent richting de bal. Fiume schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Calandrini is nu in balbezit. Calandrini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fiume de bal. Fiume draait met de bal, schiet en ... Dover werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - Real AngelicaBella 0:8

69e minuut.
Zorzi rent richting de bal. Zorzi haalt uit met een fantastische trap. Calandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandrini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - Real AngelicaBella 0:9

74e minuut.
Solnica probeert naar een medespeler te passen. Santos rent richting de bal. Santos passt de bal met de wreef. Calandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandrini haalt uit met een fantastische trap. Dover verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Manes rent richting de bal. Zanatta verovert de bal door een tackle van achteren. Zanatta passt de bal in één keer door. Fiume rent richting de bal. Fiume draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Stabrowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zanatta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - Real AngelicaBella 0:10

80e minuut.
Zanatta geeft de bal voor. Fiume is nu in balbezit. Fiume probeert naar een medespeler te passen. Calandrini rent richting de bal. Calandrini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - Real AngelicaBella 0:11

83e minuut.
Perosa heeft problemen om de bal te vangen. Perosa geeft een hoge lob. Calandrini is nu in balbezit. Calandrini schiet op doel. Dover werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - Real AngelicaBella 0:12

89e minuut.
Zorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Internato met de inworp. Pausgaard is nu in balbezit. Pausgaard geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Plastico 52%, Real AngelicaBella 48%.
El Plastico - Real AngelicaBella 0:12