Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Caripiace Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2109
Caripiace Real Pisciotta
gio2 Tactiek Ave
45% Balbezit 55%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 36.8
weak Schieten adequate
weak Passen good
poor Verdedigen average


6e minuut.
Klungelig pakt Manu de bal. Stanić rent richting de bal. Stanić haalt uit met een fantastische trap. Grispan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caripiace - Real Pisciotta 0:1

14e minuut.
Serpato geeft een lange en hoge pass. Văn Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Minh passt de bal zonder na te denken. Manu is nu in balbezit. Manu schiet op doel. Pataria bokst de bal weg. Stanić rent richting de bal. Stanić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caripiace - Real Pisciotta 0:2

15e minuut.
Stanić rent richting de bal. Manu is nu in balbezit. Bonaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanić onderschept slim de pass. Stanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caripiace - Real Pisciotta 0:3

21e minuut.
Kinský verovert de bal door een tackle van achteren. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu met een sublieme pass. Stanić is nu in balbezit. Stanić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Manu geeft een lange en hoge pass. Millanao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Văn Minh rent richting de bal. Văn Minh geeft de bal voor. Stanić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caripiace 78%, Real Pisciotta 22%.
Caripiace - Real Pisciotta 0:3

46e minuut.
Daar is Iozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iozzi passt de bal met de wreef. Grispan probeert de bal met de borst te controleren. Kinský is nu in balbezit. Kinský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Yerli passt de bal zonder na te denken. Văn Minh speelt de bal door. Kinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinský draait met de bal, schiet en ... Serpato probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kinský passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Manu de bal. Serpato bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu onderschept slim de pass. Manu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Coporan kopt de bal weg. Daar is Kinský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinský passt de bal met de wreef. Manu is nu in balbezit. Manu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Văn Minh zal de hoekschop nemen. Pataria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caripiace - Real Pisciotta 0:4

57e minuut.
Manu verovert de bal door een tackle van achteren. Manu passt de bal met de wreef. Văn Minh rent richting de bal. Kinský rent richting de bal. Kinský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Yerli passt de bal zonder na te denken. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc is nu in balbezit. Manu onderschept slim de pass. Manu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Coporan met een sublieme pass. Stanić rent richting de bal. Bonaventura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonaventura krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Klungelig pakt Coporan de bal. Millanao is nu in balbezit. Coporan begaat een overtreding. Coporan krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Coporan passt de bal in één keer door. Yerli rent richting de bal. Yerli met een sublieme pass. Manu rent richting de bal. Manu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Văn Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Minh met een sublieme pass. Yerli is nu in balbezit. Stanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanić haalt uit met een fantastische trap. Pataria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Uvír heeft problemen om de bal te vangen. Corvalle is nu in balbezit. Coporan met een sublieme pass. Yerli rent richting de bal. Yerli geeft een hoge lob. Pataria bokst de bal weg. Kinský is nu in balbezit. Kinský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caripiace - Real Pisciotta 0:5

85e minuut.
Ciubuc speelt de bal door. Stanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mendoza krijgt een gele kaart. Stanić raakt geblesseerd tijdens het duel. Manu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Pataria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Manu is nu in balbezit. Manu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Caripiace - Real Pisciotta 0:6

87e minuut.
Garippa bereikt de bal nog maar net als eerste. Garippa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Văn Minh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kinský geeft een hoge lob. Pataria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Calcagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Calcagnini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Văn Minh met een snelle inworp. Kinský geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caripiace 88%, Real Pisciotta 12%.
Caripiace - Real Pisciotta 0:6