Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bulgaria U21 España U21
adix433 Tactiek 5-3-2
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
55.1 gemiddelde waardering 57.1
solid Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Prahov geeft een hoge lob. Stanimirov is nu in balbezit. Lobera met een sublieme pass. Karabashev is nu in balbezit. Karabashev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - España U21 1:0

17e minuut.
Montava is nu in balbezit. Montava geeft de bal voor. Basterra is nu in balbezit. Basterra haalt uit met een fantastische trap. Bilev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bulgaria U21 - España U21 1:1

23e minuut.
Zandío bereikt de bal nog maar net als eerste. Zandío passt de bal met de wreef. Basterra rent richting de bal. Basterra schiet op doel. Bilev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - España U21 1:2

24e minuut.
Stanimirov rent richting de bal. Montava bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanimirov begaat een overtreding. Montava raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Montava kan niet meer verder spelen. Romaguera komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Dzhingozov geeft de bal voor. Karabashev is nu in balbezit. Olondris maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Olondris naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Martinchev kopt de bal weg. Romaguera is nu in balbezit. Romaguera geeft een hoge lob. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - España U21 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria U21 42%, España U21 58%.
Bulgaria U21 - España U21 1:3

46e minuut.
Burgos Carrasco komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Veliev is nu in balbezit. Burgos Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliev begaat een overtreding. Veliev krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Romaguera kopt de bal weg. Valencia rent richting de bal. Martinchev is nu in balbezit. Valencia onderschept slim de pass. Valencia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Buitenspel voor Valencia. Goede buitenspelval van de verdediging. Yakobchev komt het veld opgelopen. Gekov komt het veld opgelopen. Kovachev komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kovachev probeert naar een medespeler te passen. Yakobchev heeft problemen om de bal te vangen. Yakobchev geeft een hoge lob. Stanimirov heeft problemen om de bal te vangen. Stanimirov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pérez de Lanzábal komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Prahov passt de bal zonder na te denken. Lobera bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabashev verovert de bal door een tackle van achteren. Karabashev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Castañón komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Prahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañón begaat een overtreding. Prahov raakt geblesseerd tijdens het duel. Berbatov komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prahov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kovachev is nu in balbezit. Kovachev geeft een hoge lob. Berbatov springt en kopt de bal. Muro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Yakobchev de bal. Yakobchev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - España U21 2:3

89e minuut.
Bayona passt de bal in één keer door. Castañón is nu in balbezit. Dzhingozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañón onderschept slim de pass. Castañón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria U21 37%, España U21 63%.
Bulgaria U21 - España U21 2:3