Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-07 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: India U21 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8711
India U21 Nippon U21
Paco Tactiek By Antos
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
47.2 gemiddelde waardering 39.1
solide Schieten matig
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Tada met een sublieme pass. Soma rent richting de bal. Soma passt de bal zonder na te denken. Umakanta rent richting de bal. Umakanta draait met de bal, schiet en ... Ohkubo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Pillay passt de bal met de wreef. Snehal rent richting de bal. Suwazono schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Suwazono krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Soma speelt de bal door. Snehal rent richting de bal. Snehal speelt de bal door. Umakanta rent richting de bal. Umakanta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Kikawada bereikt de bal nog maar net als eerste. Subrahmanyam verovert de bal door een tackle van achteren. Subrahmanyam probeert naar een medespeler te passen. Umakanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Umakanta draait met de bal, schiet en ... Ohkubo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Kikawada de bal onder controle te krijgen. Subrahmanyam probeert naar een medespeler te passen. Umakanta rent richting de bal. Umakanta haalt uit met een fantastische trap. Ohkubo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - Nippon U21 1:0

35e minuut.
Soma speelt de bal door. Pillay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillay passt de bal in één keer door. Sourav rent richting de bal. Sourav schiet op doel. Ohkubo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Umakanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Umakanta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - Nippon U21 2:0

37e minuut.
Ankola is nu in balbezit. Ankola geeft de bal voor. Klungelig pakt Umakanta de bal. Umakanta draait met de bal, schiet en ... Ohkubo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India U21 34%, Nippon U21 66%.
India U21 - Nippon U21 2:0

52e minuut.
Suwazono onderschept slim de pass. Raviram tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suwazono is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suwazono zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kikawada is nu in balbezit. Kikawada draait met de bal, schiet en ... Mona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buitenspel voor Kikawada. Goede buitenspelval van de verdediging. Sriram komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Soma onderschept slim de pass. Soma probeert naar een medespeler te passen. Sourav rent richting de bal. Sourav draait met de bal, schiet en ... Ohkubo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - Nippon U21 3:0

62e minuut.
Sourav geeft de bal voor. Snehal kopt de bal weg. Pillay is nu in balbezit. Pillay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - Nippon U21 4:0

64e minuut.
Klungelig pakt Kikawada de bal. Surnilla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kikawada. Kikawada krijgt een gele kaart. Surnilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Surnilla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sourav bereikt de bal nog maar net als eerste. Sourav draait met de bal, schiet en ... Ohkubo bokst de bal weg. Sourav rent richting de bal. Sourav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - Nippon U21 5:0

65e minuut.
Sivaram komt het veld opgelopen. Solaimathi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Raviram is nu in balbezit. Raviram passt de bal in één keer door. Snehal met een sublieme pass. Solaimathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Solaimathi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Matsuoka is nu in balbezit. Umakanta verovert de bal door een tackle van achteren. Umakanta passt de bal zonder na te denken. Sivaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivaram geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Surnilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Surnilla geeft een hoge lob. Umakanta rent richting de bal. Umakanta draait met de bal, schiet en ... Ohkubo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

80e minuut.
Solaimathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tada maakt een afschuwelijke overtreding. Solaimathi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Soma neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ohkubo probeert naar een medespeler te passen. Sivaram geeft de bal voor. Solaimathi rent richting de bal. Solaimathi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Surnilla rent richting de bal. Surnilla geeft een lange en hoge pass. Solaimathi is nu in balbezit. Solaimathi haalt uit met een fantastische trap. Ohkubo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - Nippon U21 6:0

89e minuut.
Suwazono speelt de bal door. Snehal bereikt de bal nog maar net als eerste. Snehal passt de bal zonder na te denken. Umakanta is nu in balbezit. Umakanta schiet op doel. Ohkubo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India U21 30%, Nippon U21 70%.
India U21 - Nippon U21 6:0