Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
France U21 Polska U21
4132 TSO V08.24 Tactiek 5 Polska
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
53.4 gemiddelde waardering 57.4
good Schieten solid
good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Benard onderschept slim de pass. Benard met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Vercruysse de bal onder controle te krijgen. Lesiak rent richting de bal. Lesiak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czępiński is nu in balbezit. Serre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czępiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czępiński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Le Meur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - Polska U21 0:1

4e minuut.
Pasiak onderschept slim de pass. Czępiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Brun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Le Brun krijgt een gele kaart. Czępiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Lesiak met een snel genomen vrije trap. Czępiński is nu in balbezit. Czępiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lesiak geeft een lange en hoge pass. Czępiński rent richting de bal. Serre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czępiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lesiak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Soulié kopt de bal weg. Colonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Krysztofiak begaat een overtreding. Krysztofiak krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Pasiak is nu in balbezit. Czępiński is nu in balbezit. Benard onderschept slim de pass. Pasiak onderschept slim de pass. Pasiak draait met de bal, schiet en ... Le Meur bokst de bal weg.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Benard de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sobierajski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pasiak rent richting de bal. Pasiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Benkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkowski geeft een lange en hoge pass. Dard bereikt de bal nog maar net als eerste. Czępiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czępiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France U21 56%, Polska U21 44%.
France U21 - Polska U21 0:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Legendre komt het veld opgelopen. Jasinowski komt het veld opgelopen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matulewicz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zarosa komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Le Coz geeft een hoge lob. Matulewicz geeft de bal voor. Zarosa kopt de bal weg. Czępiński rent richting de bal. Czępiński schiet op doel. Le Meur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giordano komt het veld opgelopen. Lebel komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Benkowski kopt de bal weg. Dard heeft problemen om de bal te vangen. Matulewicz rent richting de bal. Matulewicz geeft een hoge lob. Jasinowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Pascal komt het veld opgelopen. Dastarac komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Dastarac met een sublieme pass. Vercruysse is nu in balbezit. Vercruysse passt de bal in één keer door. Pascal is nu in balbezit. Pascal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Capek heeft problemen om de bal te vangen. Giordano rent richting de bal. Giordano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Colonna rent richting de bal. Lemaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaire passt de bal zonder na te denken. Dastarac rent richting de bal. Dastarac draait met de bal, schiet en ... Urbaś bokst de bal weg.

90e minuut.
Stypuła speelt de bal door. Jasinowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Legendre. Legendre krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France U21 44%, Polska U21 56%.
France U21 - Polska U21 0:1