Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crna Gora U21 Cuba U21
cuba v2 Tactiek 4-4-2 ELASTICO
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.7 gemiddelde waardering 53
good Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Pequeño passt de bal in één keer door. Drigs rent richting de bal. Drigs passt de bal zonder na te denken. Daar is Chang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chang haalt uit met een fantastische trap. Vojković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Mujica kopt de bal weg. Casañas probeert naar een medespeler te passen. Kadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadić geeft een hoge lob. Chang geeft een hoge lob. Vojković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica met een sublieme pass. Nedović is nu in balbezit. Drigs verovert de bal door een tackle van achteren. Drigs draait met de bal, schiet en ... Vojković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Pequeño met een snelle inworp. Casañas rent richting de bal. Milovanović maakt een afschuwelijke overtreding. Milovanović krijgt een gele kaart. Casañas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Casañas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chang maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Alcántara is nu in balbezit. Vukašinović onderschept slim de pass. Vukašinović passt de bal zonder na te denken. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - Cuba U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crna Gora U21 44%, Cuba U21 56%.
Crna Gora U21 - Cuba U21 1:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leyva komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chang stond buitenspel. Rojas komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duque komt het veld opgelopen. Kadić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radojčić rent richting de bal. Radojčić geeft een hoge lob. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap. Meriño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Medina met een sublieme pass. Leyva speelt de bal door. Drigs heeft problemen om de bal te vangen. Drigs geeft een hoge lob. Vojković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Chang komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quiñónez komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pequeño met een sublieme pass. Leyva heeft problemen om de bal te vangen. Leyva passt de bal in één keer door. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel. Vojković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Miljković rent richting de bal. Miljković probeert naar een medespeler te passen. Sanz is nu in balbezit. Vukašinović onderschept slim de pass. Vukašinović schiet op doel. Meriño bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crna Gora U21 55%, Cuba U21 45%.
Crna Gora U21 - Cuba U21 1:0