Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:24
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Atletico de Marseille Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3910
Atletico de Marseille les Spice Girls
R3b Tactiek Murray
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 34.6
adequate Schieten poor
average Passen average
good Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Zimny passt de bal in één keer door. Năstase is nu in balbezit. Năstase passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zimny de bal. Zimny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Năstase probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zimny is nu in balbezit. Năstase onderschept slim de pass. Năstase schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Năstase is nu in balbezit. Năstase schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - les Spice Girls 1:0

21e minuut.
Doeltrap. Vereses trapt de bal weg. Năstase is nu in balbezit. Năstase haalt uit met een fantastische trap. Vereses maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - les Spice Girls 2:0

29e minuut.
Zimny probeert de bal met de borst te controleren. Indyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Indyk speelt de bal door. Năstase is nu in balbezit. Năstase schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Năstase rent richting de bal. Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase verovert de bal door een tackle van achteren. Năstase haalt uit met een fantastische trap. Vereses maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vereses trapt de bal weg van het doel. Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Predenkiewicz geeft een hoge lob. Snoeckx rent richting de bal. Snoeckx passt de bal zonder na te denken. Năstase rent richting de bal. Năstase draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Vereses trapt de bal weg. Năstase probeert de bal met de borst te controleren. Năstase schiet op doel. Na een snelle pass probeert Predenkiewicz de bal onder controle te krijgen. Vereses verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 35%, les Spice Girls 65%.
Atletico de Marseille - les Spice Girls 2:0

46e minuut.
Zimny met een sublieme pass. Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz geeft een lange en hoge pass. Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Crisaldi probeert naar een medespeler te passen. Snoeckx probeert naar een medespeler te passen. Santelli is nu in balbezit. Năstase onderschept slim de pass. Năstase draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz is nu in balbezit. Năstase onderschept slim de pass. Năstase draait met de bal, schiet en ... Vereses maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - les Spice Girls 3:0

64e minuut.
Mea komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Snoeckx rent richting de bal. Snoeckx probeert naar een medespeler te passen. Năstase is nu in balbezit. Năstase schiet op doel. Vereses werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Snoeckx rent richting de bal. Snoeckx probeert naar een medespeler te passen. Năstase is nu in balbezit. Năstase draait met de bal, schiet en ... Vereses werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Snoeckx rent richting de bal. Snoeckx passt de bal in één keer door. Daar is Mea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase draait met de bal, schiet en ... Vereses verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 32%, les Spice Girls 68%.
Atletico de Marseille - les Spice Girls 3:0