Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fap Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4994
fap Kapela Borixona
3na3 Tactiek BA!
47% Balbezit 53%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 40.8
weak Schieten incredible
adequate Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Domagalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domagalski geeft een hoge lob. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk geeft een hoge lob. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Kapela Borixona 0:1

8e minuut.
Żuczkowski is nu in balbezit. Domagalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski onderschept slim de pass. Żuczkowski schiet op doel. Richling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Kapela Borixona 0:2

9e minuut.
Domagalski rent richting de bal. Domagalski met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arias zal de hoekschop nemen. Żuczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Richling bokst de bal weg. Topalbećirović rent richting de bal. Topalbećirović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kwaśnik speelt de bal door. Topalbećirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalbećirović passt de bal met de wreef. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ... Richling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Arias met een sublieme pass. Vujnović probeert de bal aan de voet te houden. Kwaśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśnik geeft een lange en hoge pass. Żuczkowski springt en kopt de bal. Richling bokst de bal weg. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski schiet op doel. Richling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap. Richling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Kapela Borixona 0:3

17e minuut.
Kwaśnik probeert naar een medespeler te passen. Topalbećirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalbećirović geeft een hoge lob. Żuczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Kapela Borixona 0:4

20e minuut.
Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk geeft de bal voor. Roginek controleert de bal met de borst. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski schiet op doel. Richling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Szmatan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Topalbećirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topalbećirović passt de bal in één keer door. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski schiet op doel. Richling bokst de bal weg.

27e minuut.
Daar is Podda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podda passt de bal in één keer door. Topalbećirović met een sublieme pass. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Topalbećirović zal de hoekschop nemen. Żuczkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Kapela Borixona 0:5

29e minuut.
Polewczyk probeert naar een medespeler te passen. Szmatan speelt de bal door. Topalbećirović rent richting de bal. Topalbećirović geeft een hoge lob. Żuczkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Richling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ... Richling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Kapela Borixona 0:6

31e minuut.
Vujnović met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Topalbećirović met de inworp. Kwaśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśnik met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Roginek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kwaśnik met de inworp. Topalbećirović rent richting de bal. Topalbećirović geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Żuczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Szmatan probeert naar een medespeler te passen. Topalbećirović speelt de bal door. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ... Richling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Kapela Borixona 0:7

38e minuut.
Żuczkowski passt de bal zonder na te denken. Topalbećirović is nu in balbezit. Topalbećirović passt de bal in één keer door. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ... Richling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap. Richling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Kapela Borixona 0:8

41e minuut.
Topalbećirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalbećirović probeert naar een medespeler te passen. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Kapela Borixona 0:9

42e minuut.
Klungelig pakt Vujnović de bal. Kwaśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśnik geeft een lange en hoge pass. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Kapela Borixona 0:10

43e minuut.
Vasiljević rent richting de bal. Domagalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Kapela Borixona 0:11

45e minuut.
Żuczkowski met een sublieme pass. Topalbećirović is nu in balbezit. Topalbećirović geeft een hoge lob. Żuczkowski springt en kopt de bal. Richling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Kapela Borixona 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fap 85%, Kapela Borixona 15%.
fap - Kapela Borixona 0:12

47e minuut.
Kwaśnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topalbećirović is nu in balbezit. Abramović is nu in balbezit. Topalbećirović onderschept slim de pass. Topalbećirović geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Domagalski rent richting de bal. Domagalski probeert naar een medespeler te passen. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ... Richling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Kapela Borixona 0:13

50e minuut.
Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk geeft de bal voor. Topalbećirović kopt de bal weg. Daar is Żuczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuczkowski schiet op doel. Richling bokst de bal weg.

52e minuut.
Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk passt de bal met de wreef. Daar is Kwaśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwaśnik geeft een hoge lob. Żuczkowski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arias geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Predić met een sublieme pass. Kwaśnik rent richting de bal. Kwaśnik passt de bal zonder na te denken. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski schiet op doel. Richling bokst de bal weg. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ... Richling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Kapela Borixona 0:14

60e minuut.
Szmatan probeert naar een medespeler te passen. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias speelt de bal door. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ... Richling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ... Richling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Kapela Borixona 0:15

62e minuut.
Topalbećirović probeert naar een medespeler te passen. Kwaśnik heeft problemen om de bal te vangen. Domagalski is nu in balbezit. Kwaśnik onderschept slim de pass. Kwaśnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Sabeditsch kopt de bal weg. Arias rent richting de bal. Arias geeft een hoge lob. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap. Richling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Vujnović kopt de bal weg. Szmatan rent richting de bal. Szmatan met een sublieme pass. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ... Richling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Richling probeert naar een medespeler te passen. Polewczyk kopt de bal weg. Kwaśnik is nu in balbezit. Kwaśnik geeft de bal voor. Żuczkowski springt en kopt de bal. Richling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Kwaśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaśnik passt de bal in één keer door. Arias speelt de bal door. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Domagalski met een sublieme pass. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski speelt de bal door. Topalbećirović is nu in balbezit. Topalbećirović draait met de bal, schiet en ... Richling bokst de bal weg.

79e minuut.
Kwaśnik onderschept slim de pass. Predić probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arias zal de hoekschop nemen. Żuczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Richling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Topalbećirović rent richting de bal. Topalbećirović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Kapela Borixona 0:16

81e minuut.
Vujnović probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Topalbećirović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Polewczyk kopt de bal weg. Arias geeft een lange en hoge pass. Topalbećirović speelt de bal door. Klungelig pakt Żuczkowski de bal. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ... Richling bokst de bal weg.

89e minuut.
Kwaśnik speelt de bal door. Arias geeft de bal voor. Żuczkowski probeert de bal met de borst te controleren. Żuczkowski schiet op doel. Richling werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fap 77%, Kapela Borixona 23%.
fap - Kapela Borixona 0:16