Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: A.K.P.L. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2016
A.K.P.L. RKS Radomiak Radom 1910
442 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.6 gemiddelde waardering 57.5
adequate Schieten outstanding
average Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Bueno passt de bal in één keer door. Daar is Pidchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pidchenko probeert naar een medespeler te passen. Késmárky is nu in balbezit. Késmárky schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Momot trapt de bal weg van het doel. Balboa is nu in balbezit. Balboa passt de bal zonder na te denken. Zaremba rent richting de bal. Zaremba draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.K.P.L. - RKS Radomiak Radom 1910 0:1

15e minuut.
Daar is Késmárky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trombini geeft een hoge lob. Wijler kopt de bal weg. Késmárky is nu in balbezit. Késmárky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.K.P.L. - RKS Radomiak Radom 1910 0:2

19e minuut.
Bueno met een sublieme pass. Zaremba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijler is nu in balbezit. Zaremba verovert de bal door een tackle van achteren. Zaremba geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vobel rent richting de bal. Vobel passt de bal in één keer door. Puda rent richting de bal. Puda schiet op doel. Cichowlas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.K.P.L. - RKS Radomiak Radom 1910 1:2

32e minuut.
Wijler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balboa met de inworp. Brezovský geeft een lange en hoge pass. Késmárky krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Piris bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobel met een sublieme pass. Puda rent richting de bal. Puda haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.K.P.L. - RKS Radomiak Radom 1910 2:2

38e minuut.
Piris bereikt de bal nog maar net als eerste. Piris probeert naar een medespeler te passen. Ghyse probeert naar een medespeler te passen. Késmárky rent richting de bal. Késmárky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zaremba is nu in balbezit. Zaremba haalt uit met een fantastische trap. Momot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zaremba is nu in balbezit. Zaremba draait met de bal, schiet en ... Momot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.K.P.L. - RKS Radomiak Radom 1910 2:3

40e minuut.
Zaremba verovert de bal door een tackle van achteren. Balboa probeert naar een medespeler te passen. Késmárky heeft problemen om de bal te vangen. Késmárky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Balboa rent richting de bal. Balboa geeft een hoge lob. Késmárky kopt de bal weg. Daar is Zaremba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaremba schiet op doel. Momot bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.K.P.L. 62%, RKS Radomiak Radom 1910 38%.
A.K.P.L. - RKS Radomiak Radom 1910 2:3

48e minuut.
Cichowlas trapt de bal weg. Daar is Trombini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trombini probeert naar een medespeler te passen. Piris bereikt de bal nog maar net als eerste. Piris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bueno kopt de bal weg. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaremba is nu in balbezit. Zaremba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.K.P.L. - RKS Radomiak Radom 1910 2:4

62e minuut.
Klungelig pakt Piris de bal. Brezovský is nu in balbezit. Brezovský met een sublieme pass. Zaremba rent richting de bal. Zaremba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gacki controleert de bal met de borst. Balboa is nu in balbezit. Balboa passt de bal in één keer door. Zaremba rent richting de bal. Zaremba schiet op doel. Momot bokst de bal weg. Késmárky bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofała legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cofała krijgt een gele kaart. Késmárky is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bueno neemt zijn aanloop. Momot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.K.P.L. - RKS Radomiak Radom 1910 2:5

76e minuut.
Wijler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balboa met de inworp. Mirković geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Késmárky de bal. Momot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Pidchenko is nu in balbezit. Késmárky is nu in balbezit. Késmárky passt de bal zonder na te denken. Zaremba is nu in balbezit. Zaremba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Mirković passt de bal zonder na te denken. Bueno probeert naar een medespeler te passen. Itaipuaçú heeft problemen om de bal te vangen. Késmárky is nu in balbezit. Késmárky schiet op doel. Momot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zaremba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaremba schiet op doel. Momot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.K.P.L. - RKS Radomiak Radom 1910 2:6

88e minuut.
Cofała geeft de bal voor. Ghyse geeft een hoge lob. Daar is Cofała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Késmárky bereikt de bal nog maar net als eerste. Késmárky draait met de bal, schiet en ... Momot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.K.P.L. 62%, RKS Radomiak Radom 1910 38%.
A.K.P.L. - RKS Radomiak Radom 1910 2:6